Şimdi Ara

RAP-ROCK SAVAŞI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yozi

Bulabildign ne büyük sarki bu mu?
    Gülerim buna.

hyr sadece dinlediğim bi şarkıyı (bi kaç cümleden oluşmuyo anlamında) örnek olarak gösterdim..şarkının sözlerinin uzun olmasının seni mutlu etmeside ayrı bi ilginçlik bu arada..
  • yafs ne kasıonuz siz haLA :)
  • sız rock metal dınleyın stress atın kafa sallayın!!!!
    o adamlar yılları versın kendılerını ılerletsın caldıgı enstrumanla ama sen dınlemeye devam et yerınde say kafa salla!!!
    ulan adam babalar gıbı calıyo sen gelıp bana adamı ovuyosun senın kazancın ne dınlerken sen esnturuman calıyomusun???
    ama bana sorarsan ne kazanıyon rap dınleyerek dıye bana yol gosterıyo...
    ne yolu dıceksınız sımdı sallayın..
    en azından boyun kasından daha yararlı seyler kazanıyorum!!!
    hade yolunuza eyw mutlu olun punker larla INSALLAH
  • bide bi ricam olacak elinizde bira şişeleri ile sokaklarda ve kız arkadasınızla sokakta fazla samımı olup toplum ahlakına dıkkat edersenız sevınırım(hepınız ıcın degıl cogunuz ıcın konusuyorum)valah benımde bole tanıdıgım ınsanlar cok ama napalım adamlar kısılık arayısında yapacak bı sey yok.toplumda yer kazanması lazım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -strider-

sız rock metal dınleyın stress atın kafa sallayın!!!!
    o adamlar yılları versın kendılerını ılerletsın caldıgı enstrumanla ama sen dınlemeye devam et yerınde say kafa salla!!!
    ulan adam babalar gıbı calıyo sen gelıp bana adamı ovuyosun senın kazancın ne dınlerken sen esnturuman calıyomusun???

Al işte bi adam daha geldi. Tabi yavrum biz enstruman çalmak için yıllarımızı vermiyoz. Tabi canım biz enstruman kullanmıyoz oda neymiş. Tabe tabe plak vici vici yapmak daha kolay. Senin yarattığın toplum ahlakınada başlatma görüyoruz kliplerinizi falan. Enstruman çalıyomusun demişsin. 2 senedir gitar çalmaya çalışıyorum ondan öncesindede Ney çalıyodum memnunmusun? Evet bazı gitaristleride överim çünkü örnek aldığım adamlardır ortalıkta madır fucka, fuck the shit gibi küfretmezler. Steve vai, Satriani gibiler efendi efendi çıkar gitarını çalar solosunu atar basar gider. Hade yavrum git oyuncaklarınla oyna plakçalarda vici vici yap. Gayet mantıklı tartışıyorum başından beri ama senin gibiler okumayıp sadece olmayan beyinleriyle yorum yapıyolar burda-adam gibi tartıştışanlara değil sözüm-. Hayret bişeysiniz yaaa

• quote:

bide bi ricam olacak elinizde bira şişeleri ile sokaklarda ve kız arkadasınızla sokakta fazla samımı olup toplum ahlakına dıkkat edersenız sevınırım(hepınız ıcın degıl cogunuz ıcın konusuyorum)valah benımde bole tanıdıgım ınsanlar cok ama napalım adamlar kısılık arayısında yapacak bı sey yok.toplumda yer kazanması lazım!!!

Biz toplumda yer kazanmaya çalışmıyoruz bu bir. Eğer öyle olsaydı bizde kafamızın üstünde dönüp artistik hareketler yapıp. Moda faka diye kıçımızı yırtıp. Tv de karılı kızlı klipler çekerdik. Biz zaten kendimizi(Kendim ve tanıdıklarım adına konuşuyorum) Soyutlamışız sizin gibilerden. Bilmediğin şey hakkında yorum yaparken biraz araştır diyorum sanada sadece

• rapda bence emek yoktur....insan cok az çalışmayla bile çok hızlı konuşabilir...ama yiyorsa o rapci dediginiz adamlar rock veya metal grupları gibi melodi çıkarsınlar onca ustalıkla çalsınlar bakalım...bilgisayar efektleriyle müzik olmaz....rap diye bişi yoktur...müzik bile degildir
  • yaw daha niye laf anlatmaya çalışıyosunuzki
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo666

rapda bence emek yoktur....insan cok az çalışmayla bile çok hızlı konuşabilir...ama yiyorsa o rapci dediginiz adamlar rock veya metal grupları gibi melodi çıkarsınlar onca ustalıkla çalsınlar bakalım...bilgisayar efektleriyle müzik olmaz....rap diye bişi yoktur...müzik bile degildir

@pandacum

biz bu tur adamALRa LAf anLatmya sizde o arakdaş gibi oLan adamLAra LAf anALtmaya caLısıosunuz

her Sey ortada ada rap Muzikte mek yoktur demiş Bu kadar basit :))

İnsan ZaafLarı ne oLcak :)))

• RAP MÜZİKTE EMEK YOKSA DÜNYADA MÜZİK YOK DEMEKTİR.O KAFİYELERİ BULMAK İÇİN NASIL KAFA YORUYORLAR BİLİYONMU GERCİ BİLEMEZ KİMSE KAFA SALLIYAN METALCİ TAYFASININ BEYNİ SULANMIŞ.
  • o kafiyeleri bulabilirler ama okadar güzel gitar hiç bi motherfuka diyen rapçi dediginiz adamlar bukadr güzel çalamazlar hangi rapçi 250,000 kişiye Iron Maiden gibi konser verebilmiş bu tam çeyrek milyon insan ediyor cevap verin bakalım
  • tartışmak yanlış rap ta rock te aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

RAP MÜZİKTE EMEK YOKSA DÜNYADA MÜZİK YOK DEMEKTİR.O KAFİYELERİ BULMAK İÇİN NASIL KAFA YORUYORLAR BİLİYONMU GERCİ BİLEMEZ KİMSE KAFA SALLIYAN METALCİ TAYFASININ BEYNİ SULANMIŞ.

Zaten ancak büyük harlerle ve bold karakterle yazabilirsin tipik ezik tepkisi işte kabul edin artık..genelde müzikte kafiye olur zaten oda olmasaydı bari!..bu arada kafa sallamayı kafa üstünde dönmeye tercih ederim şebekler sizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprens -- 1 Mart 2005, 18:26:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

quote:

sız rock metal dınleyın stress atın kafa sallayın!!!!

Al işte bi adam daha geldi. Tabi yavrum biz enstruman çalmak için yıllarımızı vermiyoz. Tabi canım biz enstruman kullanmıyoz oda neymiş. Tabe tabe plak vici vici yapmak daha kolay. Senin yarattığın toplum ahlakınada başlatma görüyoruz kliplerinizi falan. Enstruman çalıyomusun demişsin. 2 senedir gitar çalmaya çalışıyorum ondan öncesindede Ney çalıyodum memnunmusun? Evet bazı gitaristleride överim çünkü örnek aldığım adamlardır ortalıkta madır fucka, fuck the shit gibi küfretmezler. Steve vai, Satriani gibiler efendi efendi çıkar gitarını çalar solosunu atar basar gider. Hade yavrum git oyuncaklarınla oyna plakçalarda vici vici yap. Gayet mantıklı tartışıyorum başından beri ama senin gibiler okumayıp sadece olmayan beyinleriyle yorum yapıyolar burda-adam gibi tartıştışanlara değil sözüm-. Hayret bişeysiniz yaaa

baba sozum senın gıbılere degıl sen neden ustune alınıyosun???ama saygı cercevesınde konusmasını ogrenmen lazım ve kımınlede...ama sende o evrelerden gectıgın ıcın alınmıs olabılırsın
    kardesım sen gıtarı elıne aldıgında ben 4 yıllık davulcuya bagetın en dogru sekılde nasıl tutulacagını ogretıyodum ...herneyse senle burda tartısmayalım bence dost olalım.cunku kulvarlar farklı yoksa ben gercektend bu muzıkle ugrasanlara saygım var cunku cok emek ısteyen bır ıs.ama rape laf atanında canını okurum ona gore
    benım kızdıgım nokta bılmeyen ınsanlar konusuyo o yuzden.
    herneyse gereksız yere germeyelım turkce rap ve rock metal punk bunları dunyada duyurana kadar dost olmak lazım bence!!!
    dostum sen zaten ısını bılıyosundur ama gıtarın ustadı olmak ıcın baya bı kasman lazım hatta kendını eve kapatman lazım.tabı bunun sonra 1 yıllık bı psıkolojık tedavısı oluyobide senden bı rıcam var olmayan beyın falan demıssın kırıcı sozler kullanma cunku bı rap seven olarak soleyecegım sozlerı kaldıramaya bılır bu alem basarılar sana

• quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

quote:

bide bi ricam olacak elinizde bira şişeleri ile sokaklarda ve kız arkadasınızla sokakta fazla samımı olup toplum ahlakına dıkkat edersenız sevınırım(hepınız ıcın degıl cogunuz ıcın konusuyorum)valah benımde bole tanıdıgım ınsanlar cok ama napalım adamlar kısılık arayısında yapacak bı sey yok.toplumda yer kazanması lazım!!!

Biz toplumda yer kazanmaya çalışmıyoruz bu bir. Eğer öyle olsaydı bizde kafamızın üstünde dönüp artistik hareketler yapıp. Moda faka diye kıçımızı yırtıp. Tv de karılı kızlı klipler çekerdik. Biz zaten kendimizi(Kendim ve tanıdıklarım adına konuşuyorum) Soyutlamışız sizin gibilerden. Bilmediğin şey hakkında yorum yaparken biraz araştır diyorum sanada sadece

tabi hamam bocu ve 40 yaktan baska bı sey bulamadıgın ıcın kızlarla cekemezsın bu klıplerı :)
    rap gecen bı yazıdada acıklamıstım ama gene soleyım.
    rap aslında 70 lı yıllarda kızları tavlamak ıcın kullanılan karızma cumleler falandır.ama bugun ınsanlara msj veren bı muzık turu olmustur.ama bı rıcam var eger done bılıyosan kafanın ve ellerının ustunde bıgun bulusalım don bakalım klavyede yazı yazmak kadar kolay mı?
    sonuc:baba ne dınlersen dınle ben sadece sana yazar gecerım burda ıkımızde bıldıgımızden sasmıcaz
    takılmanıza devam edın...

• konu altta kalmış çıkarım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteus

konu altta kalmış çıkarım dedim

bırak çıkarma yaw sönmüş ateşi körüklemenin alemi yok millet papaz oldu valla
  • quote:

merter kasınıon ha :)=
  • TÜrkiye'de pop rap rock yapan Manga var.Adamlar her tarza hitap ediyor neredeyse.Türklerin çoğu amerikan rap dinliyor.Eminem,50 cent vs(denk geldiklerim bunlar).Sövmekten başka yaptıkları yok.Bizim milletde güzel birşeymiş gibi dinliyor.Bİ sorun bakalım kaç tanesi anlayark dinliyor.100 kişiden en fazla 3 kişi anlıyor.O da yarım yamalak.özenti olmayalım diyecem zevk bu tabi.Küfür dinlemek yerine güzel gruplarımızı dinleyelim.Türk rap de benim zamanımda Cartel(dağıldılar sonra),Erci E.,Karakan,Ceza bunları fena bulmuyorum amerikan rape kıyasla.Ben bir metal dinleyicisiyim ama metali bile seçerim.Böğüren metal gruplar var anlamakta zorlandığımı dinlemem.bence bizim milleti bilinçlendirmemiz lazım diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

quote:

merter kasınıon ha :)=

okuması güsel olua beee

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.