Şimdi Ara

Rankedda agresif oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık arkadaşımın içine oturdu adc oynarken farma vuruyorum normal game olsa adama çullanıyordum 3 levelde şimdi jungle bekliyorum nasıl aşarım bunu agresifi öğrensem mükemmel olucak normal gamelerde carryliyorum hep rankta pasif kaldığım için arkadaşım kızıyor yine en çok ben kasıyorum ama taşıyamıyorum

• cakepie kullanıcısına yanıt
    Doktora görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgiyeTokAdam

Doktora görün.

Kardeş hayret ettim seni bu zekayla nasıl türk zeka vakfına almıyorlar
  • Ranked ı normal game gibi düşün
  • Belli şeyler vardır mesela luci alırsın q ile dürtersin pasif farm yapsanda q minyona vururken adamda hasar alır veya aniden tek atmak için e q w yaparsın bence sakin ol ama aşırıya kaçma 4 kişiler canları %10 tek atarım hemen atlayayım deme atladığın an 1 stuna felan bakarsın bırak kaçsınlar önemli olan senin ölmemen mesela lane de sakin oynasan zaten pek sorun olmaz çünkü farm yapman gerek tradelere de supun threshse mesela çektiğinde girersin hook tutana kadar pasif bekleyebilirsin tfde sana focuslananı kestikten sonra da sana en yakını kesersin önemli olan ölmemen zaten
  • Kardeş oyunun agresivi pasivi falan olmaz sen 6 olana kadar minyon kes skilleri en çok damage atandan en az atana doğru aç sonra 6 olunca jung çağır onunlan karşı tarafı kesersen fark açmış olacaksın eğer karşı jung gelirse kule altı kal sonra tekrar aynı taktiği yap bir yerden sonra iyi kasmış olacaksın ve karşı jung bot bütün takım gelse yine de durdurulamayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Belli şeyler vardır mesela luci alırsın q ile dürtersin pasif farm yapsanda q minyona vururken adamda hasar alır veya aniden tek atmak için e q w yaparsın bence sakin ol ama aşırıya kaçma 4 kişiler canları %10 tek atarım hemen atlayayım deme atladığın an 1 stuna felan bakarsın bırak kaçsınlar önemli olan senin ölmemen mesela lane de sakin oynasan zaten pek sorun olmaz çünkü farm yapman gerek tradelere de supun threshse mesela çektiğinde girersin hook tutana kadar pasif bekleyebilirsin tfde sana focuslananı kestikten sonra da sana en yakını kesersin önemli olan ölmemen zaten

Ben ez oynarken dütüyorum ama corki olana kadar 6ya kadar agresif olmuyorum arkadaş laf yapıyor dalmıyorum diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ranked oyuna girerken kendini normal oyun atıyormuş gibi düşün.

• cakepie kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım almalılar

• quote:

Orijinalden alıntı: cakepie

quote:

Belli şeyler vardır mesela luci alırsın q ile dürtersin pasif farm yapsanda q minyona vururken adamda hasar alır veya aniden tek atmak için e q w yaparsın bence sakin ol ama aşırıya kaçma 4 kişiler canları %10 tek atarım hemen atlayayım deme atladığın an 1 stuna felan bakarsın bırak kaçsınlar önemli olan senin ölmemen mesela lane de sakin oynasan zaten pek sorun olmaz çünkü farm yapman gerek tradelere de supun threshse mesela çektiğinde girersin hook tutana kadar pasif bekleyebilirsin tfde sana focuslananı kestikten sonra da sana en yakını kesersin önemli olan ölmemen zaten

Ben ez oynarken dütüyorum ama corki olana kadar 6ya kadar agresif olmuyorum arkadaş laf yapıyor dalmıyorum diye

corki oynarken agresif olmalısın yoksa şampiyonun bi anlamı kalmaz hızlı lane ittirme özelliğiyle karşı rakibi kule altı farma zorlamalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: cakepie

quote:

q tutturmayı dene sadece başka ne yapıcaksın 20 minyon arasında adama mı atlıcaksın

• Rakip late'de coşan bir şey değil ise pasif kalmak daha iyi.Ama Vayne Twitch tarzı Varsa agresif oynamak daha mantıklı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 12 Ekim 2014; 22:12:04 >
  • Arkadaşını değiştir.
  • Safe oynamak iyidir boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.