Şimdi Ara

Ranked Günlükleri Westte Bir ELOHELL... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Chogath maçı güzeldi ama ben o rakiplere karşı o kadar abartı health çıkmazdım

Healt cıkmamın sebei armor yada mr kasmadım fazla hp ye abanıp rakibi korkutmaktı niyetim. ayrıca healt de yaradı cok işime bana cok focuslandılar oyunda ole kazandık hep team fightları. ayrıca farketysen bi wraithlerin orda bütün ultileri üzerime bosalttılar :D

Ben o kadar feedlenince rabadon, dfg, zhonyas Allah ne verdiyse alıyorum can için sadece rylai yetiyor hem karşıda jayce + morde + vi var; hepsi maksimum health vuruyor

ap kasamazdım çünkü oyunda tank yoktu birde dikkat ettiysen oyun başı bot lane fena şekilde ezildi. Ve gelen 1 kaç gank yüzünden hp kasma gereği duydum ayrıca önden gidip ultileri üzerime çekiyordum

kısacası bize tank lazımdı :)

ap chogath ta oynadım ancak çekmeyi unuttum (: rabadon kasana kadar oyun bitmişti adcnin korkulu rüyasıydım :O :)

not: fail ama şanslı bir jax geliyor birazdan (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 30 Mart 2013; 22:59:48 >

• Sion katarina eklendi lux eklenecek :)

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • İzlenmez bunlar kimse oturup 40dk izlemez çok bir şey bekleme.

GnyMade
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Flood yapmazsan sevinirim eklediğin zaman eklendi yazarsın bütün şampiyon isimlerini yazmayacaksın herhalde alt alta?

Aynen görüntü kirliliği oluyor

Orijinalden alıntı: GnyMade

İzlenmez bunlar kimse oturup 40dk izlemez çok bir şey bekleme.

Kimseye izlettirme gibi bir dayatma yada derdim yok (: bilmeyen arkadaşlara denk gelir izleyip birşeyler öğrenirler yada daha iyi bilen biri hatamı düzeltir diye koyuyorum
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.