Şimdi Ara

Ranked Günlüğüm - İlk 10 Maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda günlük açma planı vardı ama EUW deki maçlarımı kaydetmediğim için bari TR deki maçlarla günlük yapayım dedim. Burada maç taşınması gerçekten EUW göre çok zor. Geçen sezonu Gümüş 4 olarak bitirdim bakalım bu sezon ne yapacağız.

İlk maçta maçı taşırım ümidiyle Kha jungle gidiyim dedim. Başta bot lanede 1 kill 1 asist almama rağmen boş bıraktığım anda sürekli Vayne skor alıyordu. Ayrıca Karthus da lane de ezilidi. Elimden geldiği kadar yardım ettim ama nafile. Skorlar da ortada zaten.

İkinci maçımda Morgana ilk 10 dakika gelmedi Cait ve Leonaya karşı gayet güzel oynayıp skor vermesem de olaylar midde öyle değildi. Kassadin ve Udyr preymiş sağolsunlar Riveni ilah yaptılar ama Pantheon ve Morgananın ultileri tf almamızda önemli etkendi. Zaten Leona da afk kalınca maçı kazandık. Size tavsiyem Kassadin ve Udyr görürseniz dodge atın.

Üçüncü maçta support Karma pickledim. Ama oyun TR'nin halini özetliyor. Vi jungle gidicem dedi smite almadı. Oyun başında Ashe sürekli mızrak yeyip durdu. Midde Kha Morganaya ezilmesine rağmen sürekli topa gank attı. Amacımız oyunu uzatmaktı. Neredeyse tüm tflerde ne var ne yok Khaya bastım. Karşıda hem Tryn hem Vayne sürekli split push yapıyordu ama Kha ve Malpa ekmek oluyorlardı. Son tfde de Jax ve Vayne olmayınca kazanmayı bildik.

Şimdilik bu kadar diğer maçları oynadıkça ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 29 Ocak 2014; 4:59:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.