Şimdi Ara

Ranked Günlüğü [TR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. SS'lerle desteklerim ilerde. Not defteri gibi kullanacağım burayı.

İlk Maç:

Dk 10 civarı 3-0-1 giderken 2. Red'i kesmeye başladım, top lane'deki olaf geldi Red'e vurmaya başladı. Smite atıp aldım, 2. Red'i ona bırakmadığım için AFK kaldı. 7-1 öndeydik sanırım maçta. Ders olsun senin gibilere dedi ve afk kaldı. İlginç

• oo buffa maç satmak en sevdiğim ego

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. red niye solonun olsun hem olafın ihtiyacı yok panth ya da talon falan olsa neyse diycem bari kullanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Senin gibi veletler aç gözlü olmamayı öğrenecek " dedi.

2. maç ;

Başa baş geçti. Gayet iyi gidiyordum yine jungle'da. Ama Top Lane Irelia 20 kere ölerek içine etti maçın. Geçen sezon Plat bitirdim, şu anda unranked'ım ve Silver 1 adamlar geliyor. Şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanY

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

" Senin gibi veletler aç gözlü olmamayı öğrenecek " dedi.

2. maç ;

Başa baş geçti. Gayet iyi gidiyordum yine jungle'da. Ama Top Lane Irelia 20 kere ölerek içine etti maçın. Geçen sezon Plat bitirdim, şu anda unranked'ım ve Silver 1 adamlar geliyor. Şaka gibi.

Sen platta mmri dusuk olanlardansin o zaman. Onlarda silverda mmri yuksek olanlardan. Ben dia bitirdim gecen sezon. Unranked maclarda chall cerceveli adamlarla da eslestim gold cercevelilerle de.

Alakası yok ben şimdi giriyorum. 3 maç üst üste kaybettim. MMR düştü haliyle. Maç spam yapan bebeler bir şekilde yaklaşmış bu MMR'a yapacak bir şey yok. Öylesine oynuyorum işte

• Sanırım konu sahibine yerinde bir blok atmışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet günün ilk oyunu;

Morgana Support oynadım. Lane'den 3-0-6 çıktım, ama internet problemi olan LB 0 - 7 - 0 ile oyunu bitirdi. Ve pro arkadaşın 27 cs'si vardı. 4 vs 6 oynadık ve yine bir lose. 3 win 6 lose oldu. Silver'a atar artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.