Şimdi Ara

Ranked Günlüğü(İlk 10 Maçta 7-0 oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ranked günlüğü tutacağım oyunu sezon 2nin ortalarından beri oynuyorum. Şu anda 6-0 gidiyorum rankedda duo giriyoruz ilk 10 maç. Ondan sonra hem forumdan duo hem solo rankedlar yayınlayacağım şimdilik konu açık kalsın yarın ilk fotoğrafları atacağım.

Edit:Lolkingime girerseniz 6 win 2 lose yazar. O 2 lose bu sabah forumdan birileriyle oynadığım 3v3 ranked team maçları

Edit2:Bende ss yoktu arkadaşım 4v5 maçın ssini almış onu da atayım bari

Ranked Günlüğü(İlk 10 Maçta 7-0 oldu)

Bu maçta tristana baştan beri afk kaldı. Ben kennenım burda. İyi oynadık laneleri yendik jungle yoktu bizde, yi bota gitti adc olarak. Fightlarda killeri yi'ye bırakmaya çalıştım o da taşıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broiser -- 3 Ağustos 2013; 16:54:06 >

• 4 lost umarak takipteyim
  • 4 win umarak takipdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazix

4 lost umarak takipteyim

Sonunda görüşürüz. Şu ana kadar hep ben taşıdım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

quote:

Orijinalden alıntı: khazix

4 lost umarak takipteyim

Sonunda görüşürüz. Şu ana kadar hep ben taşıdım diyebilirim.

şaka yapıyorum, başarılar
  • 4 win daha alırsın umarım. Gold çık gerisi yeter. Garanti altın çerçeven olacak en azından.
  • 7. maçıma birazdan gireceğim beyler şans dileyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Ranked Günlüğü(İlk 10 Maçta 7-0 oldu)

Hayatımın en kolay oyunlarından birisiydi. Jax ile premadeim. 1 lvde xin zhao ölümüne pushladı sonra gitti. Ben de lanede çimdedir diye ss vermedim, meğerse mide gitmiş 3 kişi gank attılar teemoyu aldılar. Jax de TF'i kesti. Sonra xin zhao lane'e geldi tek attım q-q-e-w ile. Birdaha geldi yine direk kestim comboyla. Yi gank geldi onu da kestim sonra xin zhaoyu botta görmeye başladım adam "im trolling" falan yazmaya başladı all chate. Kolay oyundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.