Şimdi Ara

Ranked Giremiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet giremiyom her seferinde yarın atarım diyorum strese ne gerek var diyip normal oyuna tıklıyorum 95 win var :( plat 1deyim son rank maclarım %70win ama hiç giresim gelmiyo girer lose alırsam win almak için tekrar giriyom. girer win alırsam bırakıyom şimdi kaybederim aldıgım lp gider ya diye girmiyorm help pls nasil rank girionz sürkli yaw

• up çözümü yok muuuuu
  • Aynı sorun bende de vardı ranked oyun attıkça rahatlıyosun canın normal oyun atmak bile istemeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Aynı sorun bende de vardı ranked oyun attıkça rahatlıyosun canın normal oyun atmak bile istemeyecek

1 tane girsem gerisi gelcek belki de tıklayamıyom
  • Platsin. Git ne olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Aynı sorun bende de vardı ranked oyun attıkça rahatlıyosun canın normal oyun atmak bile istemeyecek

1 tane girsem gerisi gelcek belki de tıklayamıyom

Kendine güvenmiyosun o zaman taşıyamam, feedlerim gibi düşüncelerin olabilir plat 1 sin ranked oyunların %70 win diyosun demekki kötü bir oyuncu sayılmazsın sadece playe tıkla ve oyna gerisi gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum bende de var özgüven eksikliğinden geliyor herhalde .lolle alakalı değil ama satrançı kendime güvensizliğimden bıraktım galiba eskiden turnuvalara katılırdım bütün oyunlarda yenilsem de bir şey kaybetmem diye düşünüyordum ve genelde turnuvaları kazanıyordum. kazandıkça daha çok hırs yaptım ve kesin kazanmam gerekli diye düşünmeye ve stres yapmaya başladım son turnuvamda da alabileceğim dereceyi dikkatsizliğim yüzünden kaybedince turnuvaya gitmeyi bıraktım her turnuva gördüğümde buna çalışmadım bir dahakine çalışıp kesin kazanacağımdan emin olursam katılırım dedim kendimi yetersiz gördüm ama hiçbirine çalışmadım aslında diğerlerine de çok çalışmıyordum ama kendime güveniyordum.yani asıl sorun kendine güvendi. bu da böyle bir anımdır çıkarılacak ana sonuç bunu acilen yenmen gerek yoksa gerçek hayattaki fırsatları da kaçırabilirsin benim gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.