Şimdi Ara

Rank: DMG faceit için arkadaş aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rütbem DMG. Yaklaşık 1 aydır mm atmıyorum ve faceit takılıyorum. Train haricinde diğer mapleri iyi biliyorum ve oynuyorum.

Faceit oynayan varsa eğer başka ekleyebilir:http://steamcommunity.com/id/ahmet14

Eğer 5 kişi olursak mm'de girebiliriz

• Bu pingde zaten mm atılmaz ızdırap gibi 20 ping vs 130 ping kapışıyoruz awp bekliyorum ben adamı görmeden ölüyorum faceitde daha az ping var steam kazandığı paranın hakkını vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion578 -- 9 Kasım 2015; 19:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion578

Bu pingde zaten mm atılmaz ızdırap gibi 20 ping vs 130 ping kapışıyoruz awp bekliyorum ben adamı görmeden ölüyorum faceitde daha az ping var steam kazandığı paranın hakkını vermiyor.

MM'de de oynuyorum ama mg1 hesabımla. Onda da 60-80 arası ping alıyorum okulda. Evde ise 40-60 arası. Takımım olmadığı için mm giremiyorum bu aralar o yüzden solo faceit giriyorum. Faceit oynamamın sebebi bu açıkcası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliforniyum

quote:

Bu pingde zaten mm atılmaz ızdırap gibi 20 ping vs 130 ping kapışıyoruz awp bekliyorum ben adamı görmeden ölüyorum faceitde daha az ping var steam kazandığı paranın hakkını vermiyor.

MM'de de oynuyorum ama mg1 hesabımla. Onda da 60-80 arası ping alıyorum okulda. Evde ise 40-60 arası. Takımım olmadığı için mm giremiyorum bu aralar o yüzden solo faceit giriyorum. Faceit oynamamın sebebi bu açıkcası :)

Tek girme zaten örneğin dün takıma 2 Rus 2 Türk geldi bende tekim diğer iki türk fena değildi ama ruslar yer söylüyordu karşı tarafta rustu çünkü ikisinide attık 16-10 yenildik keşke daha erken atsaydık birini attık kurtulduk dedik meğer diğeride karşıdaki ruslara yer söylüyormuş karşı taraf +1000 saat oynamış ben 480 civarı ama hepsinin eline verdik zaten benim düşüncem takımım kazandı diye söyledim. Faceit yine iyi giren çıkan yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaliforniyum

quote:

Tek girme zaten örneğin dün takıma 2 Rus 2 Türk geldi bende tekim diğer iki türk fena değildi ama ruslar yer söylüyordu karşı tarafta rustu çünkü ikisinide attık 16-10 yenildik keşke daha erken atsaydık birini attık kurtulduk dedik meğer diğeride karşıdaki ruslara yer söylüyormuş karşı taraf +1000 saat oynamış ben 480 civarı ama hepsinin eline verdik zaten benim düşüncem takımım kazandı diye söyledim. Faceit yine iyi giren çıkan yok.

Aynen :) Bende o yüzden 5 kişi olmadan mm girmiyorum. Açıkcası faceit daha çok hoşuma gidiyor çünkü knife round var ve 128 tick olması zaten tartışılamaz. 4 kişi daha bulursam eğer faceit için sürekli orada takılabilirim.

ESAE hakkında bir bilginiz var mı? Orası nasıl faceit'e göre? Genelde profesyonel oyuncular ya da rütbesi global olanlar geliyor falan demişlerdi.

• Ekledim LE'yim faceitte 6 ay önce 2-3 maç harici atmamıştım çok hile denk geliyor mmde faceite geçeceğim artık
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.