Şimdi Ara

RampageMU online Season4 Episode6 (HARD SV) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RampageMU

Güzel düşüncelerin için teşekürler kardeşim iyi eğlenceler dilerim :)

Pm bakar misin? Ufak bi bug varda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım ama bahsettigin şeyi göremedim
  • Ortamımız güm Geçtikçe daha Bir Hoş Olmaya BaşLadı ve Admin'arkadaş Yardımcıda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz_63

Ortamımız güm Geçtikçe daha Bir Hoş Olmaya BaşLadı ve Admin'arkadaş Yardımcıda oluyor

Güzel yorum için teşekürler.
  • Artık Karakter Shoplarındaki İtemleri Exe ve +5 olarak alabileceksiniz.
  • RampageMU kullanıcısına yanıt
    hard server ^^
  • Lacleon boss AKTiF Selupan Günde bir düşüyor Kesildigi Taktirde Socketli item düşürülüyor.

Sumonner Almak için ise Webshoptan Sumonner Card'ı Ücretsiz edinebilirsiniz.
  • Yokmu oynayan burada türk sw olarak tek kalan burasıo
  • haylaz_63 kullanıcısına yanıt
    server dengesiz kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylaz_63

Yokmu oynayan burada türk sw olarak tek kalan burasıo

zamanla olur İnsan olsun 2 kişi olsun en önemlisi o.
  • Oyuncularımıza Duyurulur : Pazar Günü Event Yapılacaktır. Eventin Sonucunda Kişilere +9 1 Adet item Verilecektir ve Her kişi 1 Adet Hediye kazanma hakkına sahiptir. Ayrıca System ile ilgili bazı değişiklikler oldu bunuda Pazar günkü eventten önce belirteceğiz. Sitemiz Kapanmiyacak isterse sadece 1 Kişi Kalsın
  • valla kardesim gücüne gitmesin ama bir türk mu online serveri actiysa oynamam çünkü hemen kapanıyor server ve orada ugrastığımız onca emek bosa gidiyor ama serverin cok güzel eline saglık spotlar düzenlenirse dahada güzel olur inş.
  • Spotlar Arena Spotları İtem spotları Hepsi düzenlendi Bu makina 4.Ayı Yani ben başlarkende yazdım halende yazarım benim Makinaya verdigim Para Mühim Degil Yeterki Ortam Sağlam Olsun ben yıllık bile alırım serveri Bugüne kadar 1 veya 2 defa en fazla 4 veya 5 saat kapalı oldu oda bizden kaynaklı degildi onun haricinde hiç kapanmadı Varsa başka Kapandıgını gören iteminin silindigini gören buyursun yazsın ki bende o kişiye yardım edeyim. Gelirseniz Hoş gelirsiniz Kardeşim. Güzel yorumun içinde çok teşekür ederim. Çünki günümüzde bazı insanlar yorum yazmasını bile beceremiyor Dört Dörtlük bir serverimiz yok farkındayız fakat Bir çok serverden daha güzel bir serverimizi var insanlarımız var bizim için önemli olan budur.
  • Bu gece yani 28.09.2013 Yardım sever oyuncular ile güzel bir eğlence eventi geçirdik belirlenmiş bir durum degildi birden gelişti Fakat Pazar günü yani 29.09.2013 Tarihinde Hediyeli bir Event düzenlenicek ve Kazanana +9 Full İtem verilicektir. Herkesin bir item kazanma hakkı vardır.

BUGÜNDEN BİR RESİM.

• RampageMU kullanıcısına yanıt
    "ve Kazanana +9 Full İtem verilicektir" - HARD SERVER.

Kendi serverinin ayarini, kendin bozuyorsun.
  • ilk defa bir eventte full item verildigini goruyorum
  • Ry-MorgaN kullanıcısına yanıt
    ilk defa görüyorsun'da şimdi ben para verip item aldım full sen alamadın o zaman oyundan ne zevk alıcaksn böyle eventler sayesinde sende bişeyler sahibi olucaksınki biraz da olsa bi eşitlik olsun..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TokaTLee_ -- 29 Eylül 2013; 12:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TokaTLee_

ilk defa görüyorsun'da şimdi ben para verip item aldım full sen alamadın o zaman oyundan ne zevk alıcaksn böyle eventler sayesinde sende bişeyler sahibi olucaksınki biraz da olsa bi eşitlik olsun..!

Bunu herkez düşünemez. ( Bu arada Serverimizin Online Potansiyeli baya bir yükseldi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RampageMU -- 29 Eylül 2013; 18:21:29 >
  • 2 arkadaş oyuna 0dan başlayacağız. Yarın falan gireceğiz de ben gezindim hiçbir şey anlamadım Yardımcı olursunuz değil mi?
  • ADMİN BENİ GM YAP HERKESİ RAHATLATIYIM :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.