Şimdi Ara

Rampage SN-RW1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler kulaklık almayı düşünüyorum 150-200 arası.Bazı incelemelere baktım ve Rampage SN-RW1 buldum.Snopy olduğu için pek güvenmiyorum ama sizce nasıldır ?

http://urun.n11.com/kulaklik/snopy-rampage-sn-rw1-71-usb-oyuncu-siyah-mikrofonlu-kulaklik-P106489051?cid=604001&gclid=CjwKEAiA0pDBBRCFtoPyguTh8AUSJADNWeuxH5XcoyrWyEGMfF6IJBh-uWIJdo58xTItrNy9COV28BoCKErw_wcB&gclsrc=aw.ds

• Öncelikle merhaba

Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum msi ds502 adlı kulaklığın aynısı hiç bir farkı yok ( logoları haricinde ) . Programından güzel ayarlamalar yapabilirsiniz , parasını fazlasıyla hakkını veren bir kulaklık . Ben indirim zamanında bimeksten 150 tl ye almıştım . Tek sıkıntısı bir müzik sever olarak oyundaki performansını müziklerde pek veremiyor . Tamam yine çok güzel müzikler dinleyebilirsiniz ama bir 80-90 tl ye alacağınız bir kulaklık bundan daha iyi performans verebiliyor ( kulakiçi olarak ) . Fakat standart bir kullanıcı için zaten beklentinin üstüne bir performansı var ister eqo ayarı yapın ister oyun oynarken mic ayarından monitör ayarını açarak odadaki sesleride duyun ( birisi seslendiğinde veya kapı çaldığında bunu gayet net duyabilirsiniz bazen çok işe yarıyor ) .

Ardından oyunlardaki sanal 7.1 kalitesi gayet güzel vib. özelliği kulaklığı titretiyor ve basslı müziklerde ve oyunlardaki awp-top atışı vs şeylerde farklı bir tat katıyor . Benim genel puanlamam ise şu şekilde :

Oyun için ; 8.5/10
    Müzik : 7/10
    Film : 9/10

Müzik için parasını göz önüne alarak bir değerlendirme yaptım çünkü şuan logitech g230 gibi dandik bir kulaklık 200 küsürlere satılıyorken bu kulaklığı ben 150 tl aldım ve logitech g430 le yarışır bir durumda . Tek eksiği dolby kalitesinin olmayaşı . Fakat şu black firday zamanı olduğu için amazondan logitech g430 u 44 euro gibi gayet güzel fiyata alabilirsiniz ve oda 150-160 tl ye denk geliyor . Mic önemliyse sn-rw1 ses daha önemliyse ( onuda pek fark edeceğinizi sanmıyorum zaten ince ayar yapmak gerek ) logitech g430 .

İyi forumlar

• @Erkin59 Merhabalar; Rampage SN-RW3 ile arasinda ne fark vardir hangisi daha yeni cikti ve steelseries siberia 200 ile bunun arasında kaldim gittim.Film ve Muzik lerde iyi bass almak isterim oyun olarak zaten lol oynarim çoğunlukla ses kasma derdim yok Fps oyunlardaki gibi.Steelseries siberia 200 daha mi iyidir sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgahanbozkrt kullanıcısına yanıt
    sn-rw1 hepsinden kat kat daha iyi gönlünüz rahat olsun . SS'lerde bu kulaklığın rakibini 500-600 tl lere kadar çıkıyor . sn-rw3 ise parasını hak etmeyecek kadar kötü . Piyasada çok az bulunuyor artık eğer bulabilirsanız alın derim çünkü 5-6 ay sonra bulunmayacak F/P ürünüydü zamanında diyeceğimiz bir kulaklık olacak . Aynı kulaklığı msi markası ile 450-500 tl ye alabiliyorsunuz. Filmlerde ve müziklerde eko ayarı yaparak ( elle yapmanızı öneririm ) çok iyi sonuçlar alabilirsiniz ki ben öyle kullanıyorum . Basslarda ise titreşim özelliği ile çok eğlenceli sonuçlar ortaya çıkabiliyor

İyi forumlar

• Cevap için teşekkürler bir sorum daha olucak butce biraz daha artti hyperx cloud 2 beni baya bir cezvetti gerek yorumlariyla gerek teknik ozelik ve kutu icerigi ile amazon.de den siparis vermeyi dusunuyorum sizce deger mi rampage yerine cloud 2 almak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahanbozkrt -- 14 Aralık 2016; 11:25:05 >
    Eğer yayın yapacaksanız cloud 2 yi tercih edin çünkü dış sesleri almıyor diye biliyorum , cs go veya h1z1 de r.bow6 de olsun gayet iyi sonuçlar ortaya çıkaracaktır . Ama kendi halinizde bir player iseniz ve skype de sesiniz sanki karşınızdaymışcasına sesiniz net gitsin istiyorsanız sn-rw1 derim. Birisi mercedes amg , diğeri bmw m serisi gibi düşünü mercedes daha bir kaliteli iç aksam , yol tutuşu daha iyi olurken bmw sadece görünüş ve ne kadar hız yaptığına bakar ama iki arabada da 300 ü gördüğünüz de bunların hiç birinin önemi kalmaz .

İnşallah çok sıkmamışımdır

İyi forumlar

( ben olsam cloud 2 yi alırdım , eğer en az 3 yıl kullanacaksanız en kalitelisini alın )

• Erkin59 kullanıcısına yanıt
    Tskler cloud 2 almaya karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CORSAIR 1TB Force MP600 PRO
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben teşekkür ederim , inşallah memnun kalırsınız
  • ben yeni aldım bu kulaklığı öyle aman aman bişey beklemiyodum ama güzel parasına hakkını çok fazlasıyla veriyor 7.1 özelliği de cidden etkili öyle laf olsun die 7.1 yazıyorlar sanıyorum cidden fark ediyor ama 200tl den fazla vermeyin derim 150tl de var bazı sitelerde tabi ne kadar güvenilir orası ayrı
  • arkadaşlar bende aldım bu kulaklığı şöyle bi sorunum var kulaklığı rtakıyorum kafamı sağa doğru bi açıya yatırdıgımda içinden hafif cızırtı geliyor çok sinir bozucu birşey kulaklığı ters takıyorum sol sağa gelcek şekilde sorun düzeliyo laptopta kullanıyorum birde çoklu priz kullanıyorum priz değiştim sorun düzeldi gibi birde laptopun şarj ucunu cıkarınca kesliyo ses acaba sorun kulaklıktamı yoksa bu saydığım etkenlerden birindemi
  • RW-1 ile siberia 200 arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz acaba oyun film ağırlıklı olarak
  • ByDamage kullanıcısına yanıt
    Rw-1 in rakibi steelseries siberia frost blue'dur kararı siz verin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.