Şimdi Ara

Rampage SMx-R20 SPECTER nasıl bir mouse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 149 TL olup hem Rampage hem kablosuz hem de şarjlı olması şaşırtıcı. Rampage SMx-R20 SPECTER nasıl bir mouse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhanaRiot29 -- 14 Mart 2020; 11:55:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bunu oneririm sensoru daha iyi
    www.hepsiburada.com
    Gigabyte Aorus M2 Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-m2-oyuncu-mouse-p-HBV00000LZFSG
  • aynı mouse u geçen sene çinden 60 liraya almıştım 160 liraya değmez kablolu mouse al
  • Aldınız mı bilmiyorum fakat ben aldım ve en şaşırtıcı özelliğini söylemek gerekirse , neredeyse tüm modellerinde makro yazılımı sunulmuşken bu modelde yok keşke en başta bakarak almış olsaydım dedim zira her ne kadar tarama aralıklarını değiştirmek için DPI butonu bulunsa da , seviyeler arası hassasiyet çok değişken yani bu ürüne custom DPI aralığı ayarlamak için yazılım şart yoksa kullanışsız ! Youtube da pazarlamacı barzo tiplerin sahte videolarına kanmayın yani.

Bunların haricinde , dışarıdan bakıldığında "ne kötü bir malzemeyle yapılmış" dedirtmiyor,fena görünmüyor fakat avucunuzla kavrayınca "her ne kadar reklam amaçlı daha iyi kavramanızı sağlayan kenarlıklar bla bla falan yazsa da" avuç içinin oturduğu plastik kısım çok kaygan yapıda olduğu için maalesef kavramayı engellediğini düşünüyorum mesela en basitinden yıllardır kullandığım , Microsoft un Mobile 1850 wireless mouse u , biraz küçük olsa da üst katmanı avuca oldukça yapışan bir malzemeye sahipken bu "güya" s..ko gaming rampage mouse da avucunuz 1 sn yerinde duramamakta.

Rainbow led aydınlatmalı logo masa üzerinde siz kullanmazken hoş bir görüntü katıyor ancak keşke hiç olmasaydı da bunun yerine basit de olsa bir makro yazılımı sunulsaydı dedirtiyor.Online almış olmama ve 14 gün koşulsuz iade hakkım bulunmasına rağmen bu hakkı kullanmama nedenim Vatan-Ups ikilisine hayatım boyunca bir daha bulaşmak istememem yoksa çoktan iade etmiştim,ben sipariş verdikten 2 gün sonra fiyatının 166 liradan 107 liraya inmesinin ise benim için nasıl bir his yarattığını siz tahmin edin.

Pek sanmam ama ileride kullanışlı bir makro yazılımı yayınlarlar ise bakın o zaman düşünülebilir ben de biraz rahatlar boşa para vermemiş olurum , bu haliyle beş para verilmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 9 Mayıs 2020; 1:55:6 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşün biraz olumsuz olsada almayı düşünüyorum .d saol
  • PhanaRiot29 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun o zaman. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.