Şimdi Ara

RAMOS W30-HERO2-CAPTAİN !!! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN CAPTAİN MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA NE ZMAN ÇIKAR TAM BİLMİYORUM. hali hazırda ramos çıktı ama sanki biraz tuzlu. sizce ne yapmalıyım. biraz daha bekleyip captain mi alsam yoksa ramos mu alsam? ki captain fiyatıda tam belli değil. ainol-novo.com da 212 dolar felan yazıyor ama o ainolun resmş sitesi değil. bilgisi olan tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• yorum yapacak ve bilgisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Ben bunu almayı düşünüyorum. Bir bakın isterseniz.

FreeLander P80 Vogue
    http://www.pandawill.com/freelander-pd80-vogue-quad-core-tablet-pc-exynos-4412-android-40-97-inch-ips-screen-2g-16gb-ultra-thin-79mm-p69484.html

neden bunu almayı düşünüyorsun? fiyatıda uygun değil fazla çünkü?

• yorumlayacak veya farklı model tavsiye eden yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakorhan23

ARKADAŞLAR BEN CAPTAİN MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA NE ZMAN ÇIKAR TAM BİLMİYORUM. hali hazırda ramos çıktı ama sanki biraz tuzlu. sizce ne yapmalıyım. biraz daha bekleyip captain mi alsam yoksa ramos mu alsam? ki captain fiyatıda tam belli değil. ainol-novo.com da 212 dolar felan yazıyor ama o ainolun resmş sitesi değil. bilgisi olan tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

aralık ayı sonuna doğru yurdumuzda olacağını söylediler bekle derim 2013 kadar , bunun yanı sıra cube firmasıda yakında türkiye destekli web siteleri yapım aşamasındaymış
  • beyler sizce ramos mu captain mi? bide ramos un bataryası ne kadar gidio?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler sizce ramos mu captain mi? bide ramos un bataryası ne kadar gidio?

Captain çıksın Ramos w30 lar artsın biraz bekle. Hele şu Ainol' deki gpu netleşmeden hiçbir karar vermemni öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol kardeş. zaten varya ilk başta artes d821 alacaktım ilk onu gördüm. sonra baktım ainollar daha iyi :) crystal almaya karar verdim sonra dedim Türkiyede o kadar para verceğime daha iyi bi tableti çinden alırım. şimdi ise beklemedeyim :) alınca en iyisini alayım tabi bütçeme göre yani :)
  • quote:

sağol kardeş. zaten varya ilk başta artes d821 alacaktım ilk onu gördüm. sonra baktım ainollar daha iyi :) crystal almaya karar verdim sonra dedim Türkiyede o kadar para verceğime daha iyi bi tableti çinden alırım. şimdi ise beklemedeyim :) alınca en iyisini alayım tabi bütçeme göre yani :)

aynı durum ama daha vahim elf 1 de karar verdim dediler elf 2 sonra aurora 2 sonra crystal sonra flame sonra nexus7 (türktelekomsağolsun) sonra ramosw30 sonra captain dediler hala bekliyoruz

farkettimde ben çok beklemişimama değicek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

quote:

sağol kardeş. zaten varya ilk başta artes d821 alacaktım ilk onu gördüm. sonra baktım ainollar daha iyi :) crystal almaya karar verdim sonra dedim Türkiyede o kadar para verceğime daha iyi bi tableti çinden alırım. şimdi ise beklemedeyim :) alınca en iyisini alayım tabi bütçeme göre yani :)

aynı durum ama daha vahim elf 1 de karar verdim dediler elf 2 sonra aurora 2 sonra crystal sonra flame sonra nexus7 (türktelekomsağolsun) sonra ramosw30 sonra captain dediler hala bekliyoruz

değecek kardeş inş :) zaten bakayım yılbaşına kadar çıkmazsa ainol lar yılbaşından sonra ramos alacam o zamana kadar ucuzlar zaten :)

• quote:

quote:

aynen hala beklemedeyiz ama yılbasından sonra cıksa bıle baska bır versıyon daha cıkar onuda beklerız yanı bu gıdısle tablet bıle alamıcaz galıba

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

quote:

quote:

aynen hala beklemedeyiz ama yılbasından sonra cıksa bıle baska bır versıyon daha cıkar onuda beklerız yanı bu gıdısle tablet bıle alamıcaz galıba

laptop alırkende epeyi bekledim araştırdım felan halen 4 senedir kullanıyorum canavar gibi maşallah :D tablettede uygun fiyata güzel bi cihaz almayı planlıyorumda bakalım :) ama tablet piyasası maşallah laptop lardan daha karışık :) 1 ay da bi yeni model çıkıyo :D

• 4 Çekirdekli tabletler için yılbaşına kadar beklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar,ramos w30 dahil birkaç tablet daha yurtiçine giriş yapmış olucak video incelemeler filan derken zaten kararsızlığınız kaybolur.Ayrıca telekomun nexus 7 kampanyasına baktım alınıcak gibi değil gözünüzü karartıp yurtdışından sipariş vermek daha mantıklı resmen keriz yerine koyuyorlar adamı nexus 10 çıktı hala 7'den prim yapmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Hector.

4 Çekirdekli tabletler için yılbaşına kadar beklemenizi tavsiye ederim arkadaşlar,ramos w30 dahil birkaç tablet daha yurtiçine giriş yapmış olucak video incelemeler filan derken zaten kararsızlığınız kaybolur.Ayrıca telekomun nexus 7 kampanyasına baktım alınıcak gibi değil gözünüzü karartıp yurtdışından sipariş vermek daha mantıklı resmen keriz yerine koyuyorlar adamı nexus 10 çıktı hala 7'den prim yapmaya çalışıyorlar.

haklısın Valla kardeş en iyisi beklemek ve görmek.http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ampe-a10-quad-core-i-mx6q-4-8ghz-android-4-0-16gb-1g-ram-tablet-pc-ips-product-19325.html şu tablet nasıl acaba bilgisi olan varmı ? yani tahminim bi ainol veya ramos kadar kaliteli değildir ama sadece bilgi edinmek için.

• madem quad ları bekledik ram lerde 2 GB olmalı...
  • quote:

quote:

Captain çıksın Ramos w30 lar artsın biraz bekle. Hele şu Ainol' deki gpu netleşmeden hiçbir karar vermemni öneririm

Ainol un quad cihazı hakkında bilgisi olan varmı?
    ben de onu bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duykan

madem quad ları bekledik ram lerde 2 GB olmalı...

bide onları beklersek oooo :D en son uzay teknolojisine kadar bekleriz :D
  • quote:

quote:

quote:

ben de onu bekliyorum...

Venus? Flame2? Hero2? Dream? Captain? ainol un birden fazla quadlıları var

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de onu bekliyorum...

Venus? Flame2? Hero2? Dream? Captain? ainol un birden fazla quadlıları var

10 inç istiyorum hero 10 inç galiba sadece...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.