Şimdi Ara

Rammus Build Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rammus için doğru bir build nasıl olmalıdır?

Daha çok armor kasamalıyız sanırım. Bu sayede hem Ad artar hem de tam bir anti-carry oluruz. Biraz da health kasarsak iyi gibi ama başlangıç itemi olarak kararsız kalıyorum. Şimdi link vermeniz ya da build yazmanız durumunda çok memnun kalırım.

• Jungle oynuyorsam cloth armor ve 5 potla başlarım. İlk base attığımda genelde ninja tabi ve thornmail çıkarım, daha sonra sunfire. Eğer karşıda magic damage vuran varsa banshee ve (veya) force of nature çıkarım. Randuin's Omen'le bitiririm. (sırası değişebiliyor)
  • Peki lane'de nasıl bir build iyi gider?
  • Lanede iyi değil.
    Jungle
    mobility
    thornmail
    Shurelia
    Randuin
    abyssal
    ga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • item isimlerini bilmiyorum ama jungle için kendi buildimi anlatmaya çalışıyım. armor+5potla başlıyorum. sonra 350lik bot>Can ve saniye başına gold veren item>armor veren botu tamamlıyorum. > kemer şeklindeki can>700goldluk armor>bu ikisini birleştirince bişey oluyor o. >guard angel> sonra rakip takima göre ap iyi gidiyorsa>ilk yeşil zırh gibi şey(warmong galiba) sonra thornmail sonra r ile başlayan kalkan(saniye başına gold veren şeyden oluyo)>adler iyi gidiyosa thornmail sonra warmong sonra ile başlıyan bi kalkan var o>sonra hem ap hem magic resist veren asa(apler iyi gidiyosa bu asayı r ile başlayan kalkandan önce al).
    skiller de ilk w>q>e>e>e>r>e>w>e>w>r>w>w.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1907 -- 22 Eylül 2012; 14:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

item isimlerini bilmiyorum ama jungle için kendi buildimi anlatmaya çalışıyım. armor+5potla başlıyorum. sonra 350lik bot>Can ve saniye başına gold veren item>armor veren botu tamamlıyorum. > kemer şeklindeki can>700goldluk armor>bu ikisini birleştirince bişey oluyor o. >guard angel> sonra rakip takima göre ap iyi gidiyorsa>ilk yeşil zırh gibi şey(warmong galiba) sonra thornmail sonra r ile başlayan kalkan(saniye başına gold veren şeyden oluyo)>adler iyi gidiyosa thornmail sonra warmong sonra ile başlıyan bi kalkan var o>sonra hem ap hem magic resist veren asa(apler iyi gidiyosa bu asayı r ile başlayan kalkandan önce al).
    skiller de ilk w>q>e>e>e>r>e>w>e>w>r>w>w.......

Tamamını anlasam iyiydi de pek anlayamadım.

• Thornmail core item olmalı.Zaten sadece rammus a gidiyor thornmail diğer herolar için useless.Daha sonra sunfire.Devamını karşıya göre çıkmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Thornmail core item olmalı.Zaten sadece rammus a gidiyor thornmail diğer herolar için useless.Daha sonra sunfire.Devamını karşıya göre çıkmalısın.

Jungle'de iken Heart of Gold almak mantıksız mıdır sizce?

• Size şimdi bir Rammus istatistiği söylerim de inanmazsınız Ad rammus mutlaka denemelisin. Mutlaka! Full AD'den bahsediyorum, Berserker bot, youmuu, infinity, 2x bloodthirst, phantom. İleride youmuuyu satıp 1 phantom daha alıyorsun. Taktik şu, taunt skiline öncelik veriyoruz öncelikle sonra w gidiyoruz tabi. Sürekli gank yapıyoruz tabi q ile. Taunt basıp w'yi aktif edip youmuuyu başlatıyoruz vee freekill :) Dünyada bu kadar kolay carry kesen başka bir champ yoktur. Sürekli şu taktiği deneyin: rakip ormanına girip çimlerde bekleyin biri geçerken tam yanınıza geldiğinde taunt w youmuu combo bitti :)
  • pasifi armor kastıkca sana ad damage veriyor.Birde 3,5 saniye taunt boru değil damage vurmak istiyorsan sunfire yeterli olucaktır gerisini bırak takım arkadaşların halleder.Sanırım Q skilini kullandığındaki kazandığı ms nerflenmişti o nerften beridir çok ender gördüm ama ne zaman rammus görsem o takım kazandı.Asla botu resist yapma armor yap core itemi thornmail ile ninja tabi karşıda fazla ap varsa abyssal alırsın hem damagen artan hemde tanklığından bişi kaybetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

pasifi armor kastıkca sana ad damage veriyor.Birde 3,5 saniye taunt boru değil damage vurmak istiyorsan sunfire yeterli olucaktır gerisini bırak takım arkadaşların halleder.Sanırım Q skilini kullandığındaki kazandığı ms nerflenmişti o nerften beridir çok ender gördüm ama ne zaman rammus görsem o takım kazandı.Asla botu resist yapma armor yap core itemi thornmail ile ninja tabi karşıda fazla ap varsa abyssal alırsın hem damagen artan hemde tanklığından bişi kaybetmezsin.

Rammus ad agirlikli takimlara karsi cok etkili oluyor. Gecen gun karsi takimda 4 ad vardi. Mid ve bot feedledi ancak ben farmimi yaptim. Oyun sonunda takim kavgasinda bizim takimin tamami oluyordu ben 5 e tek giriyordum ciddiyim. Ve tek basima quadra aliyordum. Digeri dr kaciyordu zaten.

• saf tank kasacan işte.

• Thornmail Core item bence def kastıkca ad artar cdr reduce itemler yaparsan w nun süresi azalır ve w nun verdiği def dehşet veririci.
    Magic Resist bot,Thornmail ,FrozenHeart,Warmog,Forceofnature,Diğeride sana kaliş ister bir def daha çık ister ap kas ultisi q su ap den güç alır istersen 1 armor daha kas miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Thornmail Core item bence def kastıkca ad artar cdr reduce itemler yaparsan w nun süresi azalır ve w nun verdiği def dehşet veririci.
    Magic Resist bot,Thornmail ,FrozenHeart,Warmog,Forceofnature,Diğeride sana kaliş ister bir def daha çık ister ap kas ultisi q su ap den güç alır istersen 1 armor daha kas miss

Son item guardian angel olunca ölümsüz oluyor.
  • ilk 2 item ninja tabi ve thornmail olmalı kesinikle.sonrası sunfire cape,force of nature,randuin omen,warmog armor
  • hangi tankı oynarsanız oynayın ilk olarak warmog alın pusher tank oynamıyorsanız sunfire tercih edin karşıda 3 ad 1 ap 1 tank varsa thormnail ve diğer armor itemlerini kasın 2 tanede mag resist itemi alın ama karşı takımın cc sayısı ve türüde önemli unutmayın oyun bunun üstüne kurulu zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.