Şimdi Ara

Ramazanda Zaman Geçirmeye Birebir Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ramazanda arkadaşlarınızla veya kendiniz oturup oynayacağınız birbirinden eğlenceli zaman geçirmeye birebir oyunlar

    Planetary Annihilation-uzayda geçen bir strateji oyunu ama daha önce oynadıklarınız gibi değil, bir gezegende başlıyosunuz kendi kolonizini kuruyosunuz oyun kaynak toplama ünite kurma asker çoğaltma ve diğer oyuncuların uygarlıklarını yok etme üzerine kurulu. Oyunun hedefi 1 milyon askerli galaksi savaşları bulunduğunuz gezegenden başka uydu ve gezegenlere koloniler kurabiliyosunuz gezegenler arası veya galaksiler arası savaşlar yapabiliyosunuz sadece askerlerle değil nükleer silahlarla savaşabiliyosunuz gelecekte oyuna 40 kişilik multiplayer desteği gelecek(şuanda 4).

    Starbound-terraria benzeri minecraftın platforma aktarılmış versiyonu diyelim. ama çok başarılı bir gemide başlıyoruz yer yüzüne iniyoruz burada kaynak topluyoruz yeni yapılar inşa ediyoruz çeşitli sandıklardan silah vb öğeler topluyoruz gezegendeki çeşitli yaratıklarla savaşıyoruz gezegenlerde rastgele gelen dungeonlara giriyoruz teknolojimizi çeşitli kaynaklarla geliştiriyoruz daha gelişmiş silah zırh vb craftlıyoruz topladığımız kömürlerle gemimize yakıt aktarıyoruz ve galaksiler arası seyahat ediyoruz her galakside farklı gezegenler var buzdan,ateşten,topraktan,ormanlarla dolu veya çöl. teknolojinizi geliştirdikçe daha yüksek seviyelerde gezegenler ortaya çıkıyo.

    Broforce-pixel sanatıyla yapılmış bir platform oyunu heleki arkadaşlarınızla oynadığınızda çok eğlenceli olacak bir yapım farklı filmlerden alınmış karakterlerle savaşıyosunuz bunlar rambo terminatör macgyver ...
    tavsiye ederim

    Project Zomboid-izometrik kamera açısıyla gördüğümüz hayatta kalma oyunu grafikleri pixel sanatıyla yapılmış fakat kaliteli bir oyun. Bir evde başlıyoruz zombilerden kaçarak veya savaşarak çeşitli eşyalar bularak diğer evleri gezerek hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bir zombi tarafından saldırıya uğradığınızda yaralanıyosunuz ve kanamanız başlıyor yemek yemezseniz acıkıyosunuz yada bilmediğiniz bişeyi yediğinizde hastalanıp zehirleniyosunuz zombi gördüğünüzde korkuyosunuz diğer evlerdeki insanlarla iletişime geçmezseniz yalnız kalıyosunuz ve psikolojiniz bozuluyor.Karakterinizin kendine özel bazı özellikleri bulunuyor mesela krostrofobiniz olabiliyor daha cesur olabiliyorsunuz yüksek seslerden korkabiliyosunuz vb.Oyuna başlarken meslek seçiyorsunuz buda sizi etkiliyo polis olursanız daha iyi nişan alıyosunuz itfayeci olursanız kapıları vb daha çabuk kırıyosunuz işçi olursanız daha güçlü oluyosunuz ilk zombi ısırığında zombiye dönüşmüyosunuz vb.

    Castle Story-Güzel bir strateji oyunu sarı minyonlarınız var oyunun başında bunlara kaynak toplatıyosunuz yeri kazdırıyosunuz vb işleri yaptırıyosunuz ve daha sonra hayal gücünüze göre bir kale inşa ediyosunuz ve daha sonra gelen yaratık dalgalarına karşı savunma yapıp kalenizi korumaya çalışıyosunuz.

    Endless Space-Uzayda geçen uygarlık kurma,strateji oyunu civilizationın uzayda geçen versiyonu olan bir ırkı seçiyorsunuz veya kendinize bir ırk oluşturuyosunuz kendi ordunuzu kuruyosunuz uzay gemilerini modifiyeliyorsunuz ve güçlendiriyorsunuz diğer ırklarla anlaşmalar yapıyorsunuz ırklar arası uzay savaşları çıkabiliyor vb.

    Daha oyun eklenecektir.







  • Bende bir tane ekleyeyim


    Transformice: Fare olarak oynadığımız oyuna peyniri alıp çeşitli engellerdne geçerek deliğe girmemiz gerekiyor fakat deliğe girme sırasıda çok önemli.Ayrıca topladığımız peynirlerle çeşitli şapkalar,renkler,kürkler alabiliyoruz.Ayrıca her el bir kişi şaman oluyor ve bu şaman farelere peynire ulaşmaları için yol yapıyor.Ayrıca oyun içinde çeşitli modlarda mevcut

    Link: http://transformice.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.