Şimdi Ara

Ramazan Bayramınız Mübarek olsunmu ?Kutlu olsunmu? yoksa Tebrik Ederimmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 30 Eylül 2008; 8:22:13 >

• soruyu yanlış anladın şimdi oku :)
  • Mübarek olsun derim ben.

Bu arada kendimden nefret etim.
  • babam kutlu olsun söylenmez dedi bana bugün camide hoca kutlu olsun dedi :(
  • farketmez, önemli olan insanın içindeki iyi niyet, Millet bunun için birbirini kırıyor, başbakan çıkmış yine elinde çomakla kurcalıyor! ne gerek var bunlara?! hepsi birden olsun gönüller bir olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

farketmez, önemli olan insanın içindeki iyi niyet, Millet bunun için birbirini kırıyor, başbakan çıkmış yine elinde çomakla kurcalıyor! ne gerek var bunlara?! hepsi birden olsun gönüller bir olsun

Bunu bile siyasete çektin, helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLyyy -- 30 Eylül 2008; 9:47:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: sight

farketmez, önemli olan insanın içindeki iyi niyet, Millet bunun için birbirini kırıyor, başbakan çıkmış yine elinde çomakla kurcalıyor! ne gerek var bunlara?! hepsi birden olsun gönüller bir olsun

Bunu bile siyasete çektin, helal olsun

Yanlış anlama hoca, siyasete çekeyim falan diye demedim inanki ama bu diyalog gerçekten olmuştu yani..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar Günü Kutlu olsun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçinden nasıl geliyorsa.
  • Mesela ßen ßişeye dikkat ettim saadet partisi ve akp müßarek olsun yazmışlar DSP Kutlu Olsun yazmışlar.
    Ama ßen Msndekilere Kutlu Olsun Diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UğurcaN24 -- 30 Eylül 2008; 14:33:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.