2 Hardware Installation The integrated memory controller in AMD's 64-bit Socket 939 series CPU will directly catch data transmission from DDR RAM without passing through the Northbridge. Therefore when using 4 identical double side DIMMs or using 2 DIMMs in non-dual channels, the memory speed will reduce to DDR333. Please refer to the detailed memory speed shown below.
A DIMM's SPD is originally fixed at 1T. When modules are inserted in DIMM 1 and DIMM 3, the SPD must be 2T for better system stability. We recommend inserting DIMMs in DIMM 2 and DIMM 4. "S": Single side DIMM "D": Double side DIMM
ya burda ne demek istio ben anlamadım..yani ingilizce olarak anlıyorum ama teknik olarak anlamadım.. elimde 2x512 ddr400 ram var..bunları nasıl yerleştiricem single dimm double dimm ne demek syg,
kardeş 4 tane slot varya
2 li 2 li şekilde bulunan..
1 slot a tak 512 , 3. slot a tak 512 =dual çalışsın diyor....
2 slot a tak 512 , 4.slot a tak 512 =dual çalışsın diyor
ok ama son yazanı anlamadım..dim1 ve dim3 e takarsan daha iyi perf alırsın dio..dim1 ve dim3 e taktım diyelim o zamanda biostan 2t mi yapmam lazım?
sonrada gidio dim 2 ve dim4 ü kullanmanızı öneririz dio..ne istikrarsız adam bunlar ya..kafam karman çurman oldu..
ben şimdi sonuçta 2 ram takıcam bu nedenle biostan stabilite olsun die 2t mi yapmam lazım biyerleri?
yani 1-3 ya da 2-4
quote:
Orjinalden alıntı: amdepox
ok ama son yazanı anlamadım..dim1 ve dim3 e takarsan daha iyi perf alırsın dio..dim1 ve dim3 e taktım diyelim o zamanda biostan 2t mi yapmam lazım?
sonrada gidio dim 2 ve dim4 ü kullanmanızı öneririz dio..ne istikrarsız adam bunlar ya..kafam karman çurman oldu..
ben şimdi sonuçta 2 ram takıcam bu nedenle biostan stabilite olsun die 2t mi yapmam lazım biyerleri?
hyr kardeş 1T her zmn daha iyi performans verir ama bazı anaakrtlar stabiliteyi 1t de sağlayamıyor.......ama büyük ihtimal 1T yi bıos tan seçersen sorun çıkmaz