Şimdi Ara

ram timinglerini düşüremiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün gidip arctic cooling freezer pro 7 aldım. doğal olarak işlemci oc sini arttırmak istedim. ramlere takıldım ama.. timingleri düşüriyim dedim belki fsb yi arttırırım, 472mhz fsb de 5-5-5-16 açılıo ama 6-6-6-20 falan yapamıyorum. nedeni ne olabilir? teşekkürler

• Yapamıyormusun yoksa 6-6-6-20 olduğunda açılmıyor mu makine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menow

Yapamıyormusun yoksa 6-6-6-20 olduğunda açılmıyor mu makine?

yaaa orda war 6-6-6-20 vs. ama 5-5-5-15 de bilgisayar açılıyo 6-6-6-20 ya da 6-8-8-25 de falan açılmıo. şöyle söyliyim şu an 472*2 5-5-5-15 de ramler. daha fazla gitmiyo ramler mavi ekran alıyorum windows açılırken. timinleri düşürüyorum aynı mhz de. 472 de 6-8-8-25 falan yapıyorum bu sefer bilgisayar açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandercan -- 24 Nisan 2008; 13:07:54 >
  • CL 5-x-x-x dene. Bazı ram'ler kendi cl'sinin altına inebilirken üstünde sorun yaratabiliyor. Buna chipset de sebep oluyor olabilir. Yani 5'de bırak CL'yi, diğerlerini yükseltmeyi dene.

Örn: 5-8-8-28
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

CL 5-x-x-x dene. Bazı ram'ler kendi cl'sinin altına inebilirken üstünde sorun yaratabiliyor. Buna chipset de sebep oluyor olabilir. Yani 5'de bırak CL'yi, diğerlerini yükseltmeyi dene.

bi deniyim teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVeRaL

CL 5-x-x-x dene. Bazı ram'ler kendi cl'sinin altına inebilirken üstünde sorun yaratabiliyor. Buna chipset de sebep oluyor olabilir. Yani 5'de bırak CL'yi, diğerlerini yükseltmeyi dene.

sana allah diyorum başka bişey demiyorum! 5-9-9-20 de çalışıyo şu an! fsb biraz daha gidicek sanırım! teşekkür ederim.. arkadaşlar bi de cpu-z de rated fsb die bişe war. dikkat ettim oc ile o da artıo sanırım! ne işe yarar acaba_ sağolun tekrar tekrar
  • Remlerin bazı zamanlamalarda açılmama durumu çok olağan. Örneğin 5-6-6-18 yaptığınız bir remi 6-6-6-18 yapamazsınız. EN azından çoğu açılmaz. Kendilerine göre zamanlamaları vardır ki arkadaş benden hızlı davranıp cevaplamış.

Başardığınıza sevindim iyi overcloklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios ram ayarı
    14 yıl önce açıldı
    Ram Voltage ını göremiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menow

Remlerin bazı zamanlamalarda açılmama durumu çok olağan. Örneğin 5-6-6-18 yaptığınız bir remi 6-6-6-18 yapamazsınız. EN azından çoğu açılmaz. Kendilerine göre zamanlamaları vardır ki arkadaş benden hızlı davranıp cevaplamış.

Başardığınıza sevindim iyi overcloklar

sağolasın ama timingleri düşürmeme ve voltaj vermeme raamen mzh i arttıramadım maalesef! orthos ta bilg. takıldı 3 sefer! hata mesajı da gelmedi dondu kaldı! ben de eski döndürmek zorunda kaldım!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.