Bildirim
Ram kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir sorun göremedim ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam normalde arkadaşlar virüs falan olabilir diyip beni endişelendirdi de 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsterseniz bir de malwarebytes ile taratın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onunla da tarattım şimdi hocam bu arada bu uygulamaya herhangi bir kart bilgisi veya e posta girmedim sadece yükleyip tarama yaptım 14 günlük deneme süresi falan da dedi herhangi bir şekilde ödeme almaz demi hocam
Boşta %60 ram kullanımı fazla geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Virüs taraması yaptım hocam bişe çıkmadı 8 gb olduğu için mi diye düşünüyorum ama
O ram miktarına göre oransal değişir. Genelde %20-30 arası olması lazım. Eve geçince kendi bilgisayarımdan bakarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam teşekkürler
Bide hocam bu virüs tarama uygulamasına herhangi bir bilgi girmedim e posta falan 14 gün deneme süresi var dedi sadece herhangi bir ücret ödemesi gelmez demi çok pinpiriğim de bu konularda :D
Windows idle ram usage yazıp gorsellere bakarsanız görürsünüz. 16gb sistem boşta 5gb kullanıyor %32. 4gb takılı olsa 1-1.5gb civarı olur. Tabii arka plan hizmetleri, başlangıçta açılan uygulamalar etkiler. Belki o an güncelleme vardır o yüzden yüksek ram tüketiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop power tuşu olmadan açma
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- istart kaldırma
- mavi ekran hatası
- video boyutu küçültme
- ekran kartı resetleme
- suya düşen telefon
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X