Bildirim
Ram kullanımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir sorun göremedim ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam normalde arkadaşlar virüs falan olabilir diyip beni endişelendirdi de 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsterseniz bir de malwarebytes ile taratın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onunla da tarattım şimdi hocam bu arada bu uygulamaya herhangi bir kart bilgisi veya e posta girmedim sadece yükleyip tarama yaptım 14 günlük deneme süresi falan da dedi herhangi bir şekilde ödeme almaz demi hocam
Boşta %60 ram kullanımı fazla geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Virüs taraması yaptım hocam bişe çıkmadı 8 gb olduğu için mi diye düşünüyorum ama
O ram miktarına göre oransal değişir. Genelde %20-30 arası olması lazım. Eve geçince kendi bilgisayarımdan bakarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam teşekkürler
Bide hocam bu virüs tarama uygulamasına herhangi bir bilgi girmedim e posta falan 14 gün deneme süresi var dedi sadece herhangi bir ücret ödemesi gelmez demi çok pinpiriğim de bu konularda :D
Windows idle ram usage yazıp gorsellere bakarsanız görürsünüz. 16gb sistem boşta 5gb kullanıyor %32. 4gb takılı olsa 1-1.5gb civarı olur. Tabii arka plan hizmetleri, başlangıçta açılan uygulamalar etkiler. Belki o an güncelleme vardır o yüzden yüksek ram tüketiyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X