Şimdi Ara

Ram'im neden tokat yedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fx 6300 nerde i5 2400 nerde hocam ileride fx 6300 işlemciye örnek veriyorum gtx 970 takmak istediniz veya yeni çıkan ekran kartlarından takmak istediniz hop fx 6300 yetişemiyor i5 de o zamana kadar sattınız buraya konu açtınız ve i5 2400 darboğaz yaparmıydı diye sordunuz bizde size hayır yapmazdı dedik ve siz fx 6300 aldığınıza pişman oldunuz yani şunu diyorum fx 6300 5ghz oc da bassan i5 2400 etmez
  • Yok zaten i5 'i satmayacağım başka bilgisayarda duruyor şu an .. Ama şu an için iki işlmeciyi değiştirmek gibi bir olaya gerek yok gibi görünüyor? Zaten forumlarda fx6300 ile r9 280x darboğaz olur mu olmaz mı tartışılan bir konu herkes kendinden çok emin ama ben kullanan biri olarak bir darboğaz yaşamadım.. Dediğim gibi satmayı zaten düşünmüyorum
  • Oyunlarda hissetmiyosun da oc yaparken kolaylık sağladığı yönunde bir kanı var özellikle işlemcinin sınırlarını zorlamak istediğinde.Değer mi dersen benim fikrim de o yönde değmez, gerçi 300 liralık anakartla 4.6'ya çıkıyosan 1000 liralık anakartla 5'in ustune çıkmadığın halde o aradaki 0.2 0.3 ghz insanları cezbedip 700 lira fazla ödemeye zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan__yilmazz

yani sizce fx 6300 ile i5 2400 arasında fark yok mu ya da değiştirmeme gerek yok mu? Birde işlemci fanı ve ssd tavsiyesi verebilir misiniz? Piyasayı biliyorum az çok ama sizin fikriniz nedir?

2400 ü oc yapma şansınız pek yok 6300 ü 4.5 gibi bir hıza çekerseniz baya götürür sizi, bütçeniz nedir, en az xigmatek red scorpion tarzı bir soğutucu alın, SSD olarak da samsung 840 evo 120gb en mantıklı seçenek şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe olarak zaten hem ssd hem de soğutucu alacak durumum yok şu ana .. Ssd daha mantıklı duruyor ama ben 240 Gb olsun istiyorum çünkü 120 bana oyunlara falan yetmez.. Ya da iki tane 120gb alıp raid 0 olayı mı yapsam? Bilginiz var mı raid 0 ile ilgili? Önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan__yilmazz

bütçe olarak zaten hem ssd hem de soğutucu alacak durumum yok şu ana .. Ssd daha mantıklı duruyor ama ben 240 Gb olsun istiyorum çünkü 120 bana oyunlara falan yetmez.. Ya da iki tane 120gb alıp raid 0 olayı mı yapsam? Bilginiz var mı raid 0 ile ilgili? Önerir misiniz ?

SSD ye tüm oyunları kurmayacaksınız zaten sadece uzun yüklenen güzel oyunları Bf4 vb gibi o yüzden 120 lik SSD alıp soğutucu almak çok daha mantıklı olur 240gb SSD yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.