Şimdi Ara

ram ihtiyacı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemimde 2 tane 2 gb, 2 tane de 4 gb 1333 mhz ve cl9 olarak 12 gb ram bulunmakta.. 8 gb 1600 ya da 16 gb 1600 mhz e geçmeye değer mi? neden soruyorum; 1-2 aya kadar şu anda kullandığım p2 x4 955 li sistemden ya fx serisine ya da intelin 1150 soket yapılı z87 anakartlarından birine geçeceğim.. bu ramler beni o sistem için de rahatça götürebilir mi?

eğer yeni sistem için performans sorunu yaşatacaksa satıp 8 ya da '''belki''' 16 gb 1600 mhz ramlere geçmeyi ciddi olarak düşünebilirim.

• Eğer render işiyle uğraşmiyorsaniz hiç gerek yok.yeni anakart i alın ve ramlerinizi takin. Kucuk bir ihtimal Uyum sorunu olabilir.takinca belli olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..

ilgilendiğim programlar var ama render gibi zorlayıcı değiller hiç.. onun dışında oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı .. o zaman dediğiniz gibi anakrtların destek verdiği sürece devam etmem mantıklı gibi..
  • Oyun ağırlıklı bir pc için 8 gb ram çok çok rahat yeterli geliyor.ramdan artan parayi işlemcinin iyiyse ekran kartına yatırım derim..tabi ekran kartınız iyi durumda ve yeterli geliyorsa paranız cebiniz de kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    ekran kartım iyi.. gtx 660 ti amp var zotac.. ram işini dediğiniz gibi yeni sistemde anakartın durumuna göre değiştireceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.