Şimdi Ara

RAM Fiyatındaki anlamsız yükseliş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13 kasım tarihinde aldığım RAM ve fiyatı aşağıdaki gibi.

Ancak bugün fiyatına bakıyorum abartılı bir şekilde artırılmış. Yani DRAM fiyatları hemen tavana vurmadı ki , artacak biliyoruz ama bu kadar da değil. Ki zaten 5-6 bin TL gibi rakamlardan 12 binlere çıkan ürün nasıl yine bu kadar artabilir?

• Hocam yurtdışında da aynı şekilde, 100-120dolarlık ürünler 200 dolara ulaşmış durumda.

Satıcılar aynı ürünü yerine koyabilmek adına güncel yüksek fiyatından satıyorlar. Daha düşük fiyattan stoklara geçen ürünleri ekstra kar ile satıyorlar, serbest piyasa maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon belleklerine kadar sıçramış durumda özellikle Nvidianın bellek talebi onları bile alıp kullanma derdinde ayrıca gpu üreticilerine gpu belleği tedariğini bitirdim kendiniz bulun demiş maalesef...

Bu fiyatlar bugün pahalı yarın çok ucuz haberiniz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 29 Kasım 2025; 3:45:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 tane bile faydasını görmedim şu AI'ın. Çok ciddiyim çöp bile arayıp sormadım çıktığından beri. Bana sadece zarar yazdı.  

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.