Şimdi Ara

Ram dan Dolayı Bilgisayar Açılmıyor(Help....:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda 128MB lık ram takılı. Bilgisayar ilk açılırken ekranın sol üst köşesinde ram 32MB olarak görünüyo. bilgisayarım normal çalışıyodu, formatlarken (XP pro SP2 kurdum) sanal bellek yetersiz uyarısı verdi. şimdi bilgisayarı açıyorum ama windows başlıyor kısmını geçtikten sonra bi dıt sesi geliyor ve ekran kararıyo. bilgisayarı güvenli modda açtım sistem yüklenmiş.(güvenli modda bilgisayar özelliklerinden baktığımda ram 128MB görünüyo.)
    bu sorunu nasıl aşabilirm.

• o 32 Mb ekran kartın olmasın nvidia mı ekran kartın
  • evet olabilir.
    windows logosu geldikten sonra bi dıt sesi geliyor ve ekran kararıyor
    peki başlangıçtaki 32 MB lık veri ekran kartına aitse bilgisayarın açılmamasının nedeni ne olabilir?
  • varya işenmesem sana 65535 tane neden sayabilirim bilgisayarıın açılmaması ile ilgili.
    çok defaylı bilgiler vermelisin. ve o bilgileri zaten biliyorsan kesin neden kilitlendiğini yada açılmadığını bulursun.
    örnek sorular.
    bilgisayarının tam özellikleri nelerdir?
    bilgisayarında en son hangi donanım güncellemesini ne zaman yaptın?
    bilgisayarına bozulmadan önce enson neler yaptın hangi programları kurdur hangi CD leri taktın
    bilgisayarında antivirüs kullanıyormuydun ve güncellmiydi
    bu sorular 65535 tanedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreameer

selamlar arkadaşlar,
    bilgisayarımda 128MB lık ram takılı. Bilgisayar ilk açılırken ekranın sol üst köşesinde ram 32MB olarak görünüyo. bilgisayarım normal çalışıyodu, formatlarken (XP pro SP2 kurdum) sanal bellek yetersiz uyarısı verdi. şimdi bilgisayarı açıyorum ama windows başlıyor kısmını geçtikten sonra bi dıt sesi geliyor ve ekran kararıyo. bilgisayarı güvenli modda açtım sistem yüklenmiş.(güvenli modda bilgisayar özelliklerinden baktığımda ram 128MB görünüyo.)
    bu sorunu nasıl aşabilirm.

güvenli modda açabiliyosan hard diskinde de yer varsa
    bilgisayarrım -sağ tıkla -özellikler-gelişmiş-performans -ayarlar-tekrar gelişmiş-en altta sanal bellek var deiğitir tıkla-özel boyuta gel başlangıç boyutu 500yada 768 yap en büyükte 1000 yap ayarla de yeniden başlatmayı isteyecek yeniden başlat açılacakmı olmadı ram alacaksın bilgisayarına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.