Şimdi Ara

Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pegatron İPXB H-61 ana kartım var bu ram uyar mı ? Mesala bu https://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-4gb-1333mhz-ddr3-ram-kvr13n9s84-p-BD304136?magaza=SNDBilisim&url_src=and-product-detail Ve ya bir öneriniz var mı. yanında kullanacağım RAMinde fotoğrafını koydum.fotograftaki RAM PC nin kendisinde olan RAM

Ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde ddr 3 yapısı olduğu için anakrt ve ramler uyar anakarta .Fakat değişik iki marka oldukları için yan yana çalışma da sorun, sıkntı olabilir tabi. Sistem açılmaması veya mavi ekran hatası, donma

gibi. İlk başta kingston alındıktan sonra denenebilir bakılır sıkntı varmı diye yoksa devam edilebilir. Bazen nadiren sorun olmuyor veya çok nadir mavi ekran hatası verebilir.

O zaman yapılacak olan ya ilk ramden bir tane daha alınır gerçi o marka her yerde yok bir tek trenyolda gördüm o da 400 küsüre pahalıya satıyor. Onu alcağınıza belirtilen kinstondan iki tane alınır sorun falan da olmaz.

Benim tavsiyem uyum sorunu yaşamak istemiyorsanız 2 tane kingston alırsınız veya ilk önce elixir ile kingstonu yan yana deneyip sonuca göre 2. kingston alınır. Elixir a o kada para verilmez.

İki kingston alırsanız elinizdekini elixir ı satarsınız 2. elde sorun olmaz.

Ram
    Ramtrendyol.com
    Elixir 4gb Ram M2f4g64cb8hg5n-cg Pc3-10600 Ddr3-1333mhz Cl9 240-pin Masaüstü Ram Belllek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/elixir/4gb-ram-m2f4g64cb8hg5n-cg-pc3-10600-ddr3-1333mhz-cl9-240-pin-masaustu-ram-belllek-p-63524001
    İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
    Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma.

• bro linke koyduğum rami aldım dün geldi valo oynadım lol oynadım aynı anda oynarken youtube dan arkadn video açtım ve müzk dinledim hiç bir sıkıntı çıkmadı şimdilik yinede teşekkürler bro

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.