Şimdi Ara

Ram...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın ram i alındı arkadaşlar, sinirden küplere bineceğim şimdi
    Ama neyseki evde bir bilgisayar daha var, dandik bir laptop,
    1,60 GHz, 504MB Ram

Wow u oynamak için minimum gereksinimleri ayarlarla nasıl sağlayabilirim? gerek windows gerek wow yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappyEnding91 -- 23 Mayıs 2007; 17:14:28 >

• Nası ram'i alındı yaw.Ailenmi yasakladı wow'u?Eğer öyle bişi yaptılarsa bu boyuta gelmesinde seninde payın vardır.Biraz ara ver oyuna çık dışarı hava al börtü,böcek gez dolaş hehe
    Soruna gelirsek 800x600 16multisample color 0AA Efektler orta seviyede oyunu oynarsın.

Not:Ayrıca dandik dediğin sistem benim desktopla neredeyse aynı ühühüh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 23 Mayıs 2007; 17:00:08 >
  • Bir snye ben başlığı büyük yazmışım? şimdi farkettim yenilere bakarken düzeltiyim hemen (nasıl yazdım acaba?? sinirden heralde)

Kuzenim aldı ram i çok bilg. oynuosun diye but i have a life!! thy just dont know this...

Saol bilgiler için de :) hemen bakıyorum

Spam olmasın:: Ya ekranım çok büyük oldu yaa

2. Spam olmasın: Ya yaptım ama çantadaki itemlerin resimleri yada spell resimleri vs. değişik, mesela unspore pod resmi benim mind flay resmimin üstünde :D yada karanlık:D ve grafikler hala aynı yani kötü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappyEnding91 -- 23 Mayıs 2007; 17:28:55 >

• Addonlar yüzünden olmuştur o spellerin içiçe gelmesi.Karanlık olması ise renkleri düşürdüğünden olabilir.Addon kullanıyorsan sil ve yeniden yükle.Ayrıca oyun karanlıksa bilgisayarının gamma ve parlaklık ayarları ile oyna.

Spam 4ever
  • Walla ekran akrtı yetmiyo sanırsam, puff nerden çıktı bu iş başıma ya...
    Gama ayarlarını da bi deniyim

Anti-Spam FTW!
  • OLaya bak yaws..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.