Şimdi Ara

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
480
Cevap
3
Favori
30.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretici raaks etsin, emme lekin sizde rakıs edin
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • hiç fena deil ama şu açolışla kapanış ekranını görünce gülmekten çatladım

>--> RAKS DH MOBILE CLUB - R550 Vista Duvar Kağıtları Eklendi (12.01.2008)

bu temada tam kaplanamayan tarih göstergesi tamamen kaplanmıştır ve üst tarafla uyum sağlanmıştır

çalışmalarım devam edecektir.

bu arada ufubo cevap geldimi?

hala cevap da gelmedi.. pazar gecesi göndermiştim yanlış hatırlamıyorsam. daha önce de kulübün ne zaman açılacağı ile ilgili bir sorum olmuştu, ona 2-3 gün içinde cevap vermişlerdi. hala bekliyorum ama. belki de şirketçe değerlendirmeye almışlardır fikri=P ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 18 Ekim 2007; 21:08:59 >

ama şeffaf yapmayı bulamadım neyse bir cevap yazarlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 18 Ekim 2007; 21:10:36 >

Orjinalden alıntı: ufubo

serdal yenin tavsiyen için teşekkür ederim ama bir yıl içinde 667nin fiyatının 668 kadar olacağını düşününce 667daha mantıklı geldi.
    bu arada yeni duvar kağıtlarını da eskilerle birlikte ekledim.hayırlı olsun;)

ufubo bu arada dediğin doğruymuş Eskidenki fiyatıyla Raks R667 baya düşmüş
  • deneyim=) 440 aldıktan 8-10 ay sonra 550nin fiyatı da 44ı aldığım fiyata, 250'ye düşmüştü=) haliyle üzülmüştüm... 667 aldığım için memnunum, tabi en pahalı döneminde alınabilecek en ucuz fiyata aldığım için kendimi avutuyorum=)) layer'ların olduğu ufak pencerede "opacity" gibi bir ayar vardır diye tahmin ediyorum.. istersen photoshop'un portable versiyonlarını kullanmayı dene? kurulum gerektirmeyeceği için -sorunun ne bilmiyorum ama- sorun çıkarmayabilir. ayırca photoshop'u kaldırıp, ücretsiz "ccleaner" adlı programı kullandıktan sonra elindeki versiyonu tekrar kurmayı dene, çalışma ihtimali artacaktır..
  • bendeki kurulum dosyası sorunlu herhalde çok kaldırıp kurdum ama olmadı neyse ben paint.net le devam ederim bu arada bende ilk teması paintle yaprım ama acayip kalite kaybına uğradığımdan paint.net'i denedim ve oldu

neyse şimdi türkiyeli temayla uğraşacam arkaya ay yıldız koymayı düşünüyom
  • kardesler dememın sakıncası yoktur umarım sızın ıcın bende 330.440.550 de var.sızde olan temalrdan bıraz koyabılırmısınız en cok ta 440&330 için eklersenız sevınırım ayrıca 550 temalrı gercekten cok guzel ne kadar tebrık etsem sızı azdır kolay gelsın kardesler

• quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

kardesler dememın sakıncası yoktur umarım sızın ıcın bende 330.440.550 de var.sızde olan temalrdan bıraz koyabılırmısınız en cok ta 440&330 için eklersenız sevınırım ayrıca 550 temalrı gercekten cok guzel ne kadar tebrık etsem sızı azdır kolay gelsın kardesler

/>

bende 330 ve 440 olmadığı için tema yapamıyorum.ama 330 ve 440 ın ekranlarını arkapilan siyahken ve ekran ışığı açıkken yüksek çözünürlüklü (en az 2 Mpix) bir potoğraf çekip buray koyarsan onlarada tema yapabilirim bu arada kardeşler demenin sakıncası yok banada kısaca serdal demen yeterli

• arkadaşlar az önce yeni temayı bitirdim buyrun:

şimdi navigasyon tuşu ekleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 19 Ekim 2007; 16:31:16 >

arkadaşlar bu arada istediğiniz bir resimi ve çubuğu (veya istediğiniz rengi) söylerseniz size tema yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 19 Ekim 2007; 16:43:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

serdar cok tesekkur.on numara olmus tebrık ederım

bişey deil aklıma geldikçe yaparım daha başkalarını
  • nerede kullanacaksın? eğer telefon ekranında kullanacaksan eğer telefonda foto artist gibi bir programla tam telefonun ekranına ayarlayabilirsin

eğer istediğin bir resmi bana yollarsan sana 64*64 boyutunda bir resim verebilirim

örneğin:

bu arada serdar değil serdal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 19 Ekim 2007; 18:12:03 >

• form da kullancaktım ok bu ornek olrak gosterdıgın yeterlı tesekkur ederım.ismin için de özürdilerim bu kafi serdal sana yıne kolay gelsın cok saol
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.