Şimdi Ara

Raks Cep Telefonlarının Üretimi Hakkında Bir Araştırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halife Harun zamanında bir bolgede cok unlu bir eşkiya guruhu türemiş. Halife ne yaptıysa kimi atadıysa başedememiş. Gel zaman git zaman derken halifenin onune biri çıkmış. Beni vali yap. Eger bu bolgeyi temizlemessem vur beni.
    Halife bakmış herkesi kactıgı yerde bu durmak istiyor. Allah alah demiş ve adamı o bolgenin başına getirmiş.
    Adam bir iyilik timsali bir guzellik timsali ki, kısa zamanda herkesi yola getirmiş.
    Gece sarayını kolacan etmeden yatmayan halife saray duvarlarından birinde bir golgeler sezinlemiş. Merak etmiş bakmış kimse yok
    Ertesi gunu tekrar o bolgeye dikkat emiş. Bakmış ki o bolgenin reisi. Takip etmiş bir bakmış ki eşkiyalardan birisi.

......
    Bu bir menbkıbedir. Uzerine alanlara lafım yoktur. Anafikrini isteyen istedigi gibi yorumlayalabilir.
    Benim yorumum: Bir şahıs bir konuya kafasını cok taktıysa arkasını aramak gerekir. Sakladıgı çekindiği birşeyler olabilir. Ben bunu şahsen gordum. Adamın biri surekli faturadan vergi vermeyenlerden bahsediyordu. Kul hakkı diyordu. Millete vaaz ediyor nasihatler bilgiclikler taslıyordu.Gecen gun maliye BMW sini goturdu. Sebebini bilmiyorum ama maliye neden goturur

ıkı konuyu bırlestırıp cvp yazamadıgım ıcın ksr bakmayın.ekranı dolduruyoruz.mymobıle kardesım yazının ıcerıgı cok guzel,bızımlede paylastıgın ıcınde cok saol

• vay be demek v3i ve d500'de hiç arge yapılamadan fason üretim
    uzakdoğululara helal olsun adamlar ortalığı kasıp kavurdu cayır cayır çalışıyolar büyük firmaların bile elini kolunu bağladılar bazı şeylere mecbur ettiler
    raks'ında bundan başkasını yapması pek mantıklı olmaz zaten
  • konu fazla isinmis.Arkadaslar biraz sakin olun lutfen boyle giderse konu kilitlenecek.kim neyi isterse o aleti alsin kullansin ya neyi tartisiyorsunuz bu kadar anlamadim bu tartismanin sonu gelmez biriniz en buyuk raks diyecek digeriniz baska birsey...
    boyle surup gidecek ve herhangi bir paylasim olmadan kisir bir dongu icinde sayfalari dolduracaksiniz.Artik yeter
    topicin ana konusu olan raks marka telefonlar ile ilgili bilgi paylasima devam edelim arkadaslar,cunku konu amacindan fena halde sapmaya basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 15 Aralık 2007; 15:34:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

konu fazla isinmis.Arkadaslar biraz sakin olun lutfen boyle giderse konu kilitlenecek.kim neyi isterse o aleti alsin kullansin ya neyi tartisiyorsunuz bu kadar anlamadim bu tartismanin sonu gelmez biriniz en buyuk raks diyecek digeriniz baska birsey...
    boyle surup gidecek ve herhangi bir paylasim olmadan kisir bir dongu icinde sayfalari dolduracaksiniz.Artik yeter
    topicin ana konusu olan raks marka telefonlar ile ilgili bilgi paylasima devam edelim arkadaslar,cunku konu amacindan fena halde sapmaya basladi

bizim niyetimiz de oydu zaten. ortalığı karıştıran kişilerin bu konudaki ilk mesajını okursan, benim yazdıklarımla alakalı gözüken ama tamamen farklı şeylerden bahseden bir mesaj.

-çocuum arkadaşına vurmasana!
    +ama önce o başlattıı!!

• -çocuum arkadaşına vurmasana!
    +ama önce o başlattıı!!

katılıyorum!!!guzel.. mevzuyu en ıyı sekılde acıklıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 15 Aralık 2007; 18:28:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

konu fazla isinmis.Arkadaslar biraz sakin olun lutfen boyle giderse konu kilitlenecek.kim neyi isterse o aleti alsin kullansin ya neyi tartisiyorsunuz bu kadar anlamadim bu tartismanin sonu gelmez biriniz en buyuk raks diyecek digeriniz baska birsey...

Sevgili arkadaşım bizim raks'çılar(bunu söylemekten gurur duyuyorum ) olarak en büyük raks diye bi iddiamız yok. Ama en büyük olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve de umudumuz ve temennimiz bu yönde.
    Aslında bi ayet vardır bilirsiniz. "Leküm diniküm velyedin ( onların dini onlara sizin dininiz size.)" (arkadaşlar bunu sadece açıklamak için yazdım. Büyüklerimiz teşbihte hata olmaz demişler. Kusurumuz varsa affola.) Şimdi buna da bişi derler ben yine de söylüyorum. Teşbihte hata olmaz.

• Ya arkadaşlar kardeşim bu güm LG KG30 alpdı. Güzel bi telefon. 220 YTL'ye aldı. Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka. Şöyle izah edeyim. KG300 ile R550 nin hemen hemen herşeyi aynı. Menü çok benziyor. Menülerin içleri. Zil sesi tayin etmeleri, tuş kilidi. Yemin ederim şok oldum. Bu kadarda benzerlik olmaz. Sanırım ufubo yine haklı çıktın. Ha kg300 ile r550 nin ebatları çok farklı. Bilmem anlatabildimmi

• edıp abı senın hadıs-i serıf ornegını cok begendım.bu sıralar forumda herkes anlamlı sozler yazarak olayı fazlasıyla acıkladı bence..

Raks Cep Telefonlarının Üretimi Hakkında Bir Araştırma
  • soyluyorsunuz ne bu raks düşmanlıgı biz raksı burada en guzel şekilde tanıtmak için ugrasıyoruz ama nedense birilerine dokunuyokı bize izin vermiyo ama bosuna bir çaba içindeler onlarda biliyorlar ki raks ileride daha iyi yerlere gelecek bundan korktuklarından dolayı da gelip burada hiç bir bilgileri olmadan atıp tutyolar biz arks marka cep telefonu almışız arastırmamızı yapmışız e memnunuz ki burda raksı ovuyoruz demekki raksın varlıgından memnun olmayanlar var daha baska bişi diyemem bu konu için.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozican90

soyluyorsunuz ne bu raks düşmanlıgı biz raksı burada en guzel şekilde tanıtmak için ugrasıyoruz ama nedense birilerine dokunuyokı bize izin vermiyo ama bosuna bir çaba içindeler onlarda biliyorlar ki raks ileride daha iyi yerlere gelecek bundan korktuklarından dolayı da gelip burada hiç bir bilgileri olmadan atıp tutyolar biz arks marka cep telefonu almışız arastırmamızı yapmışız e memnunuz ki burda raksı ovuyoruz demekki raksın varlıgından memnun olmayanlar var daha baska bişi diyemem bu konu için.....

katılıyorum sana sonuna kadar!! ...evet alan kısıler zaten neyın ne oldugunu bılıpte alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 16 Aralık 2007; 13:09:38 >

• arkadaşlar R550'nin işlemcisi ARM (IPohone'de kullanılan işlemci markası) belleğide samsung (dünyanın en büyük bellek yongası üreticisi) dur.Anladınız herhalde kalitesini şimdi nereden anladınız diyeceksiniz açtım baktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdal yenin

arkadaşlar R550'nin işlemcisi ARM (IPohone'de kullanılan işlemci markası) belleğide samsung (dünyanın en büyük bellek yongası üreticisi) dur.Anladınız herhalde kalitesini şimdi nereden anladınız diyeceksiniz açtım baktım

serdal harbıden tebrık ederım!! mevzu yu ıkı kelıme ıle çözdün !!! tabi anlamakta güçlük çeken ne kadar insan var bunu bıle anlamayan olabılır...

• belleği şöyle anlatayım şuan kingston, corsair gibi büyük bellek üreticileri genellikle samsung yonga kullanıyor, şuan nokia, Iphone gibi büyük telefon üreticileri ve modelleri ARM kullanıyor
  • quote:

belleği şöyle anlatayım şuan kingston, corsair gibi büyük bellek üreticileri genellikle samsung yonga kullanıyor, şuan nokia, Iphone gibi büyük telefon üreticileri ve modelleri ARM kullanıyor

serdal sen r550 i gozden cıkarıp ıcını actın galıba!!yınede helal olsun ben bozuk olsa bıle kıyıp acamam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeLiDeSiDeRo -- 18 Aralık 2007; 17:29:46 >
  • evet yaa, güzel bi bilgi oldu bu.
    açıkçası ben de açamam.. elimi bile süremem =(
    abarttım :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

vay be demek v3i ve d500'de hiç arge yapılamadan fason üretim
    uzakdoğululara helal olsun adamlar ortalığı kasıp kavurdu cayır cayır çalışıyolar büyük firmaların bile elini kolunu bağladılar bazı şeylere mecbur ettiler

d500 zamanıda yılın telefonu seçilmişti bu gün bile yüksek bitrate içeren videoları çogu markanın çogu modeli açamazken d500 açmakta ...v3i ise blutooth ile online oyun oynayabilmekte
    anlatmak istedigim ısmarlama bile yaptırıyorsan yinede işi sıkı tut kendine ayit bi çizgin bir farklılıgın olsun aksi taktirde ülkende tanınmayan bi marka sırf isim aşinalıgı var diye batmış bi markanın ismini kullanır sizde burda tartışırsınız

• sizinde telefonunuz tuvalete düşse sizde açarsınız Açtım tornavidamı yumdum gözümü ama telefonda 15 dakika boyunca tornavida aradım meğer yandaki aliminyum şeridin altındaymış
  • quote:

sizinde telefonunuz tuvalete düşse sizde açarsınız Açtım tornavidamı yumdum gözümü ama telefonda 15 dakika boyunca tornavida aradım meğer yandaki aliminyum şeridin altındaymış

aslında haklısın! bu arada o grı cubuklar yapıstırmalı ıdı.forumda sorsaydın soylerdım..

• Tebrikler Çok güzel bir araştırma yapmışsın başarılarının devamını dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

vay be demek v3i ve d500'de hiç arge yapılamadan fason üretim

d500 zamanıda yılın telefonu seçilmişti bu gün bile yüksek bitrate içeren videoları çogu markanın çogu modeli açamazken d500 açmakta ...v3i ise blutooth ile online oyun oynayabilmekte
    anlatmak istedigim ısmarlama bile yaptırıyorsan yinede işi sıkı tut kendine ayit bi çizgin bir farklılıgın olsun aksi taktirde ülkende tanınmayan bi marka sırf isim aşinalıgı var diye batmış bi markanın ismini kullanır sizde burda tartışırsınız

Hoş geldin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.