Şimdi Ara

Rakıyla ne gider? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
139.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

esinti ile titredim dudak hareketlerinden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaslakoşanadam

quote:

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

esinti ile titredim dudak hareketlerinden sonra

Alıntıları Göster
    salatalık , beyaz peynir , kavun gerisi yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

salatalık , beyaz peynir , kavun gerisi yalan

Alıntıları Göster
    YAPRAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

YAPRAK

Alıntıları Göster
    Deniz ve yakamoz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Deniz ve yakamoz...

Alıntıları Göster
    alkolü bırakalı uzun zaman oldu.konuyu görünce anılar canlandı.

ben rakıyı suyla içemem.bozuyor beni.rakı sodayla içilir.yada şalgamla.önce rakıyı koyarsın.üstüne sodayı eklersin.en son buzu koyacaksın.direk rakıyı koyup buz koyarsan üstünde tortu oluşur içimi kötüleşir.rakıyı yoğurtlu mezelerle tavsiye ederim.ton balığı pek iyi bir seçim değil.balık rakıyla içilsin hazır her yerde bulunuyor diye tercih edilen bi meret.delikanlı adam sofrasını bozar.

tavsiyem kırmızı et ve yoğurtlu mezeler.yemekten sonrada meyve tabagı tabiki biraz kahve ve bal serpilmiş olacak meyvelerin üstüne.elma ve armutta meyvelerdeki favorim.muz kivi felanda bozuyor olayı.

şimdiden afiyet bal şeker olsun.kan yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul_yigit

alkolü bırakalı uzun zaman oldu.konuyu görünce anılar canlandı.

ben rakıyı suyla içemem.bozuyor beni.rakı sodayla içilir.yada şalgamla.önce rakıyı koyarsın.üstüne sodayı eklersin.en son buzu koyacaksın.direk rakıyı koyup buz koyarsan üstünde tortu oluşur içimi kötüleşir.rakıyı yoğurtlu mezelerle tavsiye ederim.ton balığı pek iyi bir seçim değil.balık rakıyla içilsin hazır her yerde bulunuyor diye tercih edilen bi meret.delikanlı adam sofrasını bozar.

tavsiyem kırmızı et ve yoğurtlu mezeler.yemekten sonrada meyve tabagı tabiki biraz kahve ve bal serpilmiş olacak meyvelerin üstüne.elma ve armutta meyvelerdeki favorim.muz kivi felanda bozuyor olayı.

şimdiden afiyet bal şeker olsun.kan yapsın.

Alıntıları Göster
    benim rakıda vazgeçilmezlerim cacık,turşu ve beyaz leblebidir.

bizde öğrenciyiz.böylesi ucuz olur

• Öncelikle ickiden sonra cila niyetine bira iç diyenler icmeyi bilmeyenlerdir,sakin ole bisey yspma bozar adami bir ise yaramaz.

Gecen actik bi buyuk arkadasla 2 kere haydari soledik 2kere kalamar bikere ortaya balik bikerede karides soledik mis gibi valla:)

Tonbaligi biraz sacma kacti benim için:D

İçkiden sonra icilen turkkahveside sarhoslugu gecirmez sadece uykunu acar.yanlis yonlendirmeyin birisi olman gerekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Öncelikle ickiden sonra cila niyetine bira iç diyenler icmeyi bilmeyenlerdir,sakin ole bisey yspma bozar adami bir ise yaramaz.

Gecen actik bi buyuk arkadasla 2 kere haydari soledik 2kere kalamar bikere ortaya balik bikerede karides soledik mis gibi valla:)

Tonbaligi biraz sacma kacti benim için:D

İçkiden sonra icilen turkkahveside sarhoslugu gecirmez sadece uykunu acar.yanlis yonlendirmeyin birisi olman gerekti
    ben cilayı sevmem tek bira içeceksemde yaz akşamında buz gibi bira yı içerim
    tek rakı içeceksemde kış soğuğunda tulum peyniri ile içerim

ha başka türlü içermiyim içerim ama böylesini tercih ederim , rakı ile en iyi giden şey peynirin her türlüsüdür ama tulum-koyun-beyaz sıralama budur. diğer bir seçenek kavun oda çok iyi gider fakat peynir den aldığım hazzı bana vermiyor. Eğer acı ve baharatı güzel karıştırılmış bir tarator da işini görür ama hiçbirisi yemekten 2 saat sonra yarı tok durumuna yaklaşında tulum peyniri eşliğinde bir dost muhabbetnin yanında rakı içmenin hazzını vermez orası ayrı.

ayrıca hiçbir şekilde karışık içme yani bir ondan bir ondan, vodka-bira varsa elinde onu bile karışım yap iç ama bir vodkadan bir biradan içme yada biraz demlenipte cila yapma ben tercih etmem mideyide alt üst eder kafayıda. kafa olmak istiyorum dersende kapalı mekanda iç , yanında sigara iç , sek iç nasıl içersen iç ama tavsiye etmem. baş ağrın muazzam olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

ben cilayı sevmem tek bira içeceksemde yaz akşamında buz gibi bira yı içerim
    tek rakı içeceksemde kış soğuğunda tulum peyniri ile içerim

ha başka türlü içermiyim içerim ama böylesini tercih ederim , rakı ile en iyi giden şey peynirin her türlüsüdür ama tulum-koyun-beyaz sıralama budur. diğer bir seçenek kavun oda çok iyi gider fakat peynir den aldığım hazzı bana vermiyor. Eğer acı ve baharatı güzel karıştırılmış bir tarator da işini görür ama hiçbirisi yemekten 2 saat sonra yarı tok durumuna yaklaşında tulum peyniri eşliğinde bir dost muhabbetnin yanında rakı içmenin hazzını vermez orası ayrı.

ayrıca hiçbir şekilde karışık içme yani bir ondan bir ondan, vodka-bira varsa elinde onu bile karışım yap iç ama bir vodkadan bir biradan içme yada biraz demlenipte cila yapma ben tercih etmem mideyide alt üst eder kafayıda. kafa olmak istiyorum dersende kapalı mekanda iç , yanında sigara iç , sek iç nasıl içersen iç ama tavsiye etmem. baş ağrın muazzam olur

Alıntıları Göster
    Bu meret yalnız içilmez. Derdin olduğunda en fazla 3 kişi, neşeli olduğunda ise en fazla 6 kişi ile içilmesi idealdir.

Rakı masasında meze yoksa kapak dahi açılmaz.

Rakı duble içilir.

Mekana ve mevsimine göre meze tercihi yapılır. Tavuk ile Rakı İÇİLMEZ.

Deniz kenarında iseniz roka, kavun, balık, mangal, gazete kağıdı, kütük, acılı ezme mutlaka bulunması gereken öğelerdir.

Ormanlık alanda iseniz kırmızı et, çarşaf/örtü, mangal, acılı ezme, kavun, beyaz peynir, haydari, kekik, defne yaprağı bulundurulmalıdır.

Evde içiyorsanız TV kapatılır. Radyo açılır ve 89.7 frekansına alınır. Her türlü meze gider.

En önemlisi yoğurt ve şalgam suyudur. Her durumda bulundurulmalıdır.

Meyve salatası isterseniz yaparsınız.

Sonbaharda Palamut veya lüfer balığı tercih edilir.

Kışın meyhanede içilir.

İlkbaharda kırda, bayırda içilir.

Yazın ise deniz kenarında veya teknede içilir.

Muhabbet içerisinde siyaset, kızlar, gündem, okul durumu veya buna benzer saçma sapan konular açılmaz. Rakının muhabbeti askerlik anılarıdır, derttir, hayattır, sevgiliden ayrılmadır, dostluktur, kardeşliktir.

Rakı çocuklarla içilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 18 Mayıs 2011; 3:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Bu meret yalnız içilmez. Derdin olduğunda en fazla 3 kişi, neşeli olduğunda ise en fazla 6 kişi ile içilmesi idealdir.

Rakı duble içilir.

Deniz kenarında iseniz roka, kavun, balık, mangal, gazete kağıdı, kütük, acılı ezme mutlaka bulunması gereken öğelerdir.

Ormanlık alanda iseniz kırmızı et, çarşaf/örtü, mangal, acılı ezme, kavun, beyaz peynir, haydari, kekik, defne yaprağı bulundurulmalıdır.

Evde içiyorsanız TV kapatılır. Radyo açılır ve 89.7 frekansına alınır. Her türlü meze gider.

Kışın meyhanede içilir.

Muhabbet içerisinde siyaset, kızlar, gündem, okul durumu veya buna benzer saçma sapan konular açılmaz. Rakının muhabbeti askerlik anılarıdır, derttir, hayattır, sevgiliden ayrılmadır, dostluktur, kardeşliktir.

Rakı çocuklarla içilmez.

Alıntıları Göster
    http://www.4shared.com/document/o5xqGUcN/Rak_ve_Mezeleri_Kitab.html

• quote:

Rakı duble içilir.

Kışın meyhanede içilir.

Rakı çocuklarla içilmez.

Alıntıları Göster
    Rakıyı içki olarak hiç sevmem tadını sevmiyorum benim için herşeyle kötü gider

Az içki içen kişiyimdir her içkinin tadını sevmem ama

Efes extra iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Rakıyı içki olarak hiç sevmem tadını sevmiyorum benim için herşeyle kötü gider

Az içki içen kişiyimdir her içkinin tadını sevmem ama

Efes extra iyidir

Bira ameleliktir. Bende severim ama göbeği eritene kadar ben çatladım. Her ortamda içilir ancak bünyeye faydadan çok zarar verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

http://www.4shared.com/document/o5xqGUcN/Rak_ve_Mezeleri_Kitab.html

Alıntıları Göster
    Izgara köfte ve koyun yoğurdu(üzerine hafif zeytinyağı gezdirilmiş)

Rakıyla ne gider?

Rakıyla ne gider?

Rakıyla ne gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daft Punk

Izgara köfte ve koyun yoğurdu(üzerine hafif zeytinyağı gezdirilmiş)

Rakıyla ne gider?

Rakıyla ne gider?

Rakıyla ne gider?

Alıntıları Göster
    Vay be, forumdaşlarım bildiğin alkol üzerinde doktora yapmış adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Rakı candır CAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony John Soprano

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Rakı candır CAN

Alıntıları Göster
    Doğrudur abi.

• quote:

Rakı duble içilir.

Kışın meyhanede içilir.

Rakı çocuklarla içilmez.

Budur işte...
    fazla söze ne hacet(böyle idi sanırım)(fazla söze gerek yok diyeyimde belki yanlış olmuştur...)
    arkadaş herşeyi yazmış madde madde..
    bu arada saat 4 ve şuan benim bile rakı çekti canım tek başımayım birde nakit sıkıntısı olmasa sabaha kadar ufaktan demlenmek içimden geçmedi degil valla...offf offf...

• quote:

Orijinalden alıntı: ExCamLy

quote:

Rakı duble içilir.

Kışın meyhanede içilir.

Rakı çocuklarla içilmez.

Budur işte...
    fazla söze ne hacet(böyle idi sanırım)(fazla söze gerek yok diyeyimde belki yanlış olmuştur...)
    arkadaş herşeyi yazmış madde madde..
    bu arada saat 4 ve şuan benim bile rakı çekti canım tek başımayım birde nakit sıkıntısı olmasa sabaha kadar ufaktan demlenmek içimden geçmedi degil valla...offf offf...

Alıntıları Göster
     Rakıyla ne gider?

Bu tipler ile Rakı içilmez. Eğer bu tipteyseniz rakı içemezsiniz. Boğazınızı yakar.

Rakı ağır içkidir. 2 dubleden az içen bizden değildir.

not: fotoğraf google'dan rastgele araklamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 18 Mayıs 2011; 4:18:06 >

• quote:

Rakıyla ne gider?

Bu tipler ile Rakı içilmez. Eğer bu tipteyseniz rakı içemezsiniz. Boğazınızı yakar.

Rakı ağır içkidir. 2 dubleden az içen bizden değildir.

not: fotoğraf google'dan rastgele araklamadır.

Alıntıları Göster
    su

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

su

Alıntıları Göster
    Rakı kadar sevmediğim bir içki yok yahu.Bu mezeleri de tadı katlanılabilir olsun diye yiyorsunuz zaten.En güzeli bira yanına çerez soğuk soğuk...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.