Şimdi Ara

RAKİON a başlamak istıyorum yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videolarını biraz izledim ama ekranda skill leri goremedim oynanışı nasıl acaba pvp nasıl sonra ben hangı online oyunu oyanrsam oynıyım herzaman okcu sınıfını seçerim okçu nasıl sizce diğer sınıflar nasıl ırk sistemi nasıl bütün bilgilerinizi bekliyorum

• ne skili ya skill yok oyunda channeller var onlardan birine giriyon sonra lobbyler çıkıyo odalar ordan modeleri filan ayarlıyon oynuyon golem war boss war team war solo war filan var gunz gibi atlıyıp zıplayıp adam kesiyon.kendince zaman geçtikçe taktik filan uydur o taktikler senin skillin olcak ben charları anlatıyım:
    mage:yakından buz,uzaktan fire ballarla golem warda işe yarar zevkli bi char.
    archer:okçu adamı deli eder ok atıp geri atla ok atıp geri at diye taktikleriyle birsürü adamı yere serer
    ninja:vuruşları çok can yakmasada 1 attackta çok kez vurabilir(çok hit yapabilir)kasılması zordur
    warrior:archer ve black smith karışımı bişeydir bi bıçak atar bide kılıç kullanır adam keserken combolarıyla bilinir.
    blacksmith:en kral damageyi verir kodumu oturtur mage ve ninjaya karşı şansı yoktur.çok kolay level kasılır

oyunda tuş kombinasyonlarıvar mesela w+w+sol click
    sol click basılı tut (2 saniye) bırak gibi
    oyunda herzaman işinize yarıcak sizi korucak bi yardımcınız war başlayınca bi örümceğiniz oluyo.oda sizle birlikte herşeyden exp alıyo oda lvl atladıkça canı ve attackı çoğalıyo.shopta daha değişikleri var okçu,şovalye,ejder,golem ... oyuna başla derim acayip eğlenceli türklerde çoğalmaya başladı bi ara hackler vardı ama önlediler kimse hack yapmıyo gelirsen beni ekle TRhunterTR sana yardım ederim taktik filan söylerim.herzaman europa A da oynuyom f9 dan ekle beni görüşelim

• eklemeyi unuttuğum şeylerde var oyunda belli şeyler olunca adam kesince filan chaos mode oluyosun c ye basarak her adam ayrı bi canavara dönüşüyo
    okçu:melek
    ninja:kırmızı bi ninja
    blacksmith:roma kaskı giymiş mavi dev yaratık
    warrior:wavi elektrikli bişey
    mage:magenin ustası

okçu olayımmı demişsin o senin bilceğin iş bir chara alışınca diğer charları rahat oynarsın ama ninjayı rahat oynayamazsın o emek istiyo bildğimi kadarıyla türkiyede 4 kişi ninjayı oynamayı iyi biliyo ben ninjayı hiç sevmedim oynıyamıyom.defansı çok düşük
    para biriktirip hemen eşya ve canavar alma biriktir sonra harca yoksa pişman olursun.
  • cok dandik bi oyun deneme derim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.