Şimdi Ara

Rakı sonrası kusmuk ve halı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailem bir haftalığına yoklar.Bende bu işi değerlendireyim dedim.Çağırdım arkadaşı dün gece aldık 35 lik rakı.1 tanede bira.Öyle içici bir tip değiliz yılda 2 veya 3.Biz başladık içmeye sonunda iyice gittim ben bu arada ilk defa sarhoş oldum.Sonra son bardaklarıda sek içtik üstünede birayı 2 ye bölüp içtik.Neyse bu arada balkonda içiyoruz.En son tuvaletlere gidip yataklara uzandık.Arkadaş başladı kusacam falan ben o kadar sarhoşum ki normalde onun yatağa ve halıya kusmaması için her şeyi yaparım.Ama o anda aklımdaki fikir bu yere kussun sonra temizlerim oldu.Neyse zar zor kalktım bende kendimi balkona zor attım kusmaya.Tabiki kovaya.Gerisi malum sabaha kadar ben temizledim.Şerefsiz harbiden şişede durduğu gibi durmuyormuş.Ama malesef odanın içindeki kokuyu çıkaramadım.Pencereler dünden beri açık.Moralimde çok bozuldu.Büyük ihtimal o arkadaşla bir daha içmeyeceğim.Kendimi çok huzursuz hissediyorum.Sizinde deneyimleriniz varsa anlatsanız bende rahatlasam.Mesela koku 1 haftada ortadan kaybolurdu.Yani burnumu dayadığımda o kokuyu almamam lazım.Yaş 17.Bu bana çok kötü ders oldu.İradesiz insanlarla içmeyeceksin.Bunu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 14 Nisan 2012; 18:16:29 >

• Belli ki sende iradesizsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içemiyorsanız içmeyeceksiniz bu 1.

halı yıkamaya gönder yıkayıp göndersinler kesin ve etkili yoldur. bu da 2...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Belli ki sende iradesizsin

Hocam düşün artık ilk defa sarhoş olan bir adamım.Birde onun kusmuğunu mu düşüneyim.Benimde midem bulanıyordu ama gayet güzel tutuyordum.
  • Kolonyayi bosalt yere gecer kokusu
  • Halı yıkama süpürgeleri var.Evde varsa onla güzelce yıka yoksa komşulardan bulmaya çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.