Şimdi Ara

Rainmeter Tema Kaydetme HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzatmadan lafa giriyorum

Rainmeter ile yaptığımız temaları kaydedip Formattan sonra eskisi gibi kullanabilme imkanımız varmıdır acaba ?

Cevaplayanlarada şimdiden çok teşekkürler.

• Malesef yok keşke olsa. Ama belki temalı halinin yedeğini alıp formattan sonra yüklersen olur. Drivermış programlarmış hiçbirine zahmet etmezsin temlarda yüklenir
  • Bilmeyen gene konuşmuş gene yanılmış, yalan yanlış uydurmuş... Senin kendine göre düzenlediğin tüm temalar "C:\Users\XXX\Documents\Rainmeter" klasöründe saklanır ve orada kendine göre ayar yaptığın şekilde bulabilirsin... Orada bulunan temaları zipleyip sonra da rainmeter kurulunca tekrar o klasöre atabilirsin ve zahmetsizce kullanırsın, tekrar kendine göre düzenlemek zorunda kalmazsın...

XXX olan yer senin hesap adın...

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Bilmeyen gene konuşmuş gene yanılmış, yalan yanlış uydurmuş... Senin kendine göre düzenlediğin tüm temalar "C:\Users\XXX\Documents\Rainmeter" klasöründe saklanır ve orada kendine göre ayar yaptığın şekilde bulabilirsin... Orada bulunan temaları zipleyip sonra da rainmeter kurulunca tekrar o klasöre atabilirsin ve zahmetsizce kullanırsın, tekrar kendine göre düzenlemek zorunda kalmazsın...

XXX olan yer senin hesap adın...

Onu zaten yaptım o konuda sıkıntı yok . Demek istediğim bir exe haline getirip kurar kurmaz skinlerin yine eski yerlerine gelmeleriydi. fakat biraz fazla uçtum sanırım . Neyse formatı attım yine uğraştık dizene kadar temaları ne yapalım. Çok saolun bu arada yorumunuz için.

• Tamam gene eski haline gelir, sen o temaların içine X ve Y düzlemiyle ilgili rakamlar giriyorsun, orası senin kendine göre düzenleyip düzeni olduğu gibi kalan alanın, Yani sen tutupta bir tane arayüzün saat eklentisini sol üste attıysan ve X,Y düzlemi ayarından yapılabiliyorsa , kayıt altına alıp hiç yerini değiştirmeden ekran çözünürlüğün aynı olacak şekilde yukarıda bahsettiğim adrese gidip arayüzü olduğu gibi ziplediysen, tekrar kurduğunda zip içinden çıkarıp arayüzü atınca aynı exe dosyasına çift tık yapmışsın gibi rainmeter üzerinden çalışacaktır. Bende kişisel ayarlarımın olduğu ve hiç yerleri bozulmayan en az 5-6 tane arayüz mevcut, zipledim kenarda bekletiyorum, ihtiyacım olduğunda zipten çıkarıp kullanıyorum... Yani tüm arayüzler gene eski yerlerinde otomatik çıkıyor...
  • quote:

Tamam gene eski haline gelir, sen o temaların içine X ve Y düzlemiyle ilgili rakamlar giriyorsun, orası senin kendine göre düzenleyip düzeni olduğu gibi kalan alanın, Yani sen tutupta bir tane arayüzün saat eklentisini sol üste attıysan ve X,Y düzlemi ayarından yapılabiliyorsa , kayıt altına alıp hiç yerini değiştirmeden ekran çözünürlüğün aynı olacak şekilde yukarıda bahsettiğim adrese gidip arayüzü olduğu gibi ziplediysen, tekrar kurduğunda zip içinden çıkarıp arayüzü atınca aynı exe dosyasına çift tık yapmışsın gibi rainmeter üzerinden çalışacaktır. Bende kişisel ayarlarımın olduğu ve hiç yerleri bozulmayan en az 5-6 tane arayüz mevcut, zipledim kenarda bekletiyorum, ihtiyacım olduğunda zipten çıkarıp kullanıyorum... Yani tüm arayüzler gene eski yerlerinde otomatik çıkıyor...

dediğiniz yerde sadece /skins klasörü var.onun içindede mevcut atıpda kullanmadığımız temalarda var.çoğunu kullanmıyorum.nasıl yedekleyeceğim.yada sadece kullandıklarımı alsam saklasam birdahaki frmatta koysam çıkar heralde onda sorun yok.yerleri x,y ekseninde içindeki txt.deyazılıdır ztn dimi ?

+ bide bişi sorcam .rocketdock da yaptığımız docklar ve simgeleri kadetmemizin bi yolu varmı.asıl o iş uzun.rain meter kolay ca halledilirde

• rocketdock ta öyle bi şansın ne yazıkki yok.. Rainmeter metin belgesi üzerinden düzenlenebilecek bir arayüz programı olduğu için onda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rocketdock ta öyle bi şansın ne yazıkki yok.. Rainmeter metin belgesi üzerinden düzenlenebilecek bir arayüz programı olduğu için onda var.

objectdock da da yoktur tahinimce ozmn.

objectdockda birden fazla dock açılabiliyormuş.o yüzden ona geçmeyi planlıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spygame -- 29 Ocak 2012; 20:44:36 >
  • sadece rainmeterda var desem daha başka bu konuyla ilgili soru sormayacağını garantileyebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.