Şimdi Ara

raidler hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözümün önünde 3.3k troll warrior 5.8k frost mage ve 5.1 freal druidi kesti ya artık gözümde gsnin hiç değeri yok
  • evet gs o kadar önemli degil benim 4k gs dk'm var 5k canı kalmış adamları öldüremiyorum, pvp faciasıyım o.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

haahahha. sadece hc farmlasan 5k gs oluyorsun. kendin zaman harcayıp 5k gs olmaya çalışacağına 3k gs ile neden raidlere alınmıyorum diye soruyorsun. tabü almazlar.
    ayrıca bıdı bıdı ediyosunda hangi bossun taktiğini araştırdın allah aşkına. hiç bişey bilmeden giremezsin raidlere. bossların taktikleri var.

bıdı bıdı etmiyorum,senin anlama güçlüğü çektiğin belli ama,3 k gs ile girmekten bahsetmediğimi zaten söylemiştim,yeterli gs ye ulaştıktan sonrasını söylüyorum ben.kapiş?

ayrıca zaman harcayıp sabahtan akşama kadar hc giriyorum,zaman harcıyorum yani sen rahat ol bilgi edinmek istiyorum ama senin gibi çok bilmişler okumadan anlamadan cevap yazıp ezme telaşına giriyorlar,ben raidlere nasıl başlayabilirim,herkes achieve istiyor bundan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanaburak -- 9 Eylül 2010; 14:52:36 >

• o zaman şunu söyle bakalım hangi bossun taktiğini biliyosun?
  • quote:

o zaman şunu söyle bakalım hangi bossun taktiğini biliyosun?

achieve olmadığına göre hiçbirinin bilmiyorum,achieve. olmasa,ama internetten araştırıp öğrendiğimi söylesem faydası olacak mı?
  • internetten araştıracaksın icc ilk 4 bossu. videolarını izleyeceksin. 4/12 alt runlardan birine giriceksin. achiev istemezler 4 boss için. en güzel şeyler bu 4 bosstan düşüyor zaten. 2 hafta böyle yapsan adam gibi gear dizersin. bu 4 bossta hata yapsan bile wipe yemeniz imkansız gibi bişey. ama diğer bosslar için bir kaç hata sizi wipe'a götürecektir. kimse normal iccde wipe yemek istemez. hardmode deniyorsanız wipe olası ama seni hardmodelra alacaklarını sanmıyorum
  • quote:

internetten araştıracaksın icc ilk 4 bossu. videolarını izleyeceksin. 4/12 alt runlardan birine giriceksin. achiev istemezler 4 boss için. en güzel şeyler bu 4 bosstan düşüyor zaten. 2 hafta böyle yapsan adam gibi gear dizersin. bu 4 bossta hata yapsan bile wipe yemeniz imkansız gibi bişey. ama diğer bosslar için bir kaç hata sizi wipe'a götürecektir. kimse normal iccde wipe yemek istemez. hardmode deniyorsanız wipe olası ama seni hardmodelra alacaklarını sanmıyorum

sağol bilgi için,sert çıktım bayram günü kusura bakma araştırıp öğrenirim dediğin gibi yaparım teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.