arkadaşlar oyunu ılk cıktıgında almıstım level 60 larda 3-4 tane char kastıydım ama level 80 contente ulasmak cok sıkmıstı o zamanlar Bende level 39 bs kasıp en son minigamelere sarmıstım. Sanırım level 80 de ve 50 ve 80 arası solo ınstancelar gelmıs su anda accountumu actırdım updatelerı beklıyorum crom serverendada charlarım var. Oyunda son 1 sene ıcerısınde nasıl gelısmeler oldu. Arayuz ,dungeons vs. mmorpg tecrubem baya yüksek guildinize katılmak ta isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: tbred
arkadaşlar oyunu ılk cıktıgında almıstım level 60 larda 3-4 tane char kastıydım ama level 80 contente ulasmak cok sıkmıstı o zamanlar Bende level 39 bs kasıp en son minigamelere sarmıstım. Sanırım level 80 de ve 50 ve 80 arası solo ınstancelar gelmıs su anda accountumu actırdım updatelerı beklıyorum crom serverendada charlarım var. Oyunda son 1 sene ıcerısınde nasıl gelısmeler oldu. Arayuz ,dungeons vs. mmorpg tecrubem baya yüksek guildinize katılmak ta isterim.
Merhaba;
Öncelikle bu bir guild değil:) Oyun gayet güzel ama şuan SW çıkacağından çoğu tanıdığım kişi ona kilitlenmiş durumda oyun içerisinde oynadığım karakter adı Gabrieel istediğin zaman iletişime geçebilirsin benle.
beyler benide araniza alirmisiniz.yeni basladim raid filan ne hiç bilmiorum nickim Osmanbey
Şuan için aktif RAID yapıyor musunuz? Ben de Guardian'ımla katılmak isterim. Şimdilik offtank olarak oynuyorum. Oyundaki nickim Powermove.
yok böle bi organizasyon inandınmı sende :D
Uzun zamandır foruma girmiyorum, geç cevap için kusura bakmayın, Yafes böyle bir organizasyon vardı, SW çıkacağından milletin kafası karışık, o yüzden askıda 16- 17 kişi hazırdı, açıkçası bende girip oynasammı diyorum SW yi:) Ayrıca biraz önce dediğim gibi şuan bu organizasyon Askıdadır.
Ortağam gel sw ye fena yapmışlar uzay gemimi aldım gezegenler arası ışık hızıyla yolculuk harika olmuş :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme