Şimdi Ara

Rahatlıkla İnternete Girebileceğim Bir Telefon Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizinde bildiğiniz gibi cep telefonlarından web sitelerine girmek pek mümkün olmuyo. Bazı siteleri açıyo ama kapsamlı sitelere gelince bellek yetersiz yada yüklenemiyor gibi uyarılar çıkar.

Şimdi şöyle bişey istiyorum. Ekranı büyük ve internette istediğim gibi gezebileceğim bir cep lazım. Şimdiye kadar birçok telefon kullandım ama internete girme konusunda hep problem çıktı. Yanımızda her zaman laptop olmuyo. İnternete istediğim zaman erişip işlemlerimi rahatça yapabileceğim bir cep lazım. Var mı böyle bir telefon?

Şimdi hemen cep bilgisayarı al diyceksiniz ama sakın öyle bir öneri yapmayın. Onlar hem ergonomik değil hemde çok kullanışsız. Kullanıpta memnun kalan görmedim. Zaten çokta pahalılar.

Yani Internet Explorer yüklü bi telefon arıyorum. Kamerası var mı yok mu yada kaç megapixel hiç önemli değil. İnternete istediğim zaman girip bankacılık işlemlerimi yada diğer işlerimi yapabileceğim bir cep var mı? Nokia'nın çok üst model telefonlarını biliyorum. Bana 1.000 YTL'yi geçmiycek hatta daha ucuz bişey lazım. Yeni yada eski model olması önemli değil.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Nokia N80 İnternet edition'u öneririm , ekranı çok güzel Wi-fi si var ve pil ömrü uzun , fiyatı ise 1.100 ytl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Nokia N80 İnternet edition'u öneririm , ekranı çok güzel Wi-fi si var ve pil ömrü uzun , fiyatı ise 1.100 ytl...

Wi-fi kablosuz ağlara bağlanabilme özelliği mi? Bu telefonu biraz daha anlatırmısın? Diğer özellikleri nedir?

Bide daha eski telefonlardan önerebileceğin bir model var mı? Bu biraz pahalı ama bilgisayardaki gibi internette dolaşabiliyosak olabilir tabiki. Genede daha ucuz bi önerin varsa daha iyi olur.
  • E61 derim. Fiyatı da gayet uygun 2.75" ekranı var internet için biçilmiş kaftan. Wi-fi si var. Hızlı işletim sistemi var. N80 e bulaşma bence. 250-300ytl de cebinde kalsın. Yaklaşık fiyatı 800+ ytl dir.
  • http://www.nokia.com.tr/idn230970.html

N80 IE Nokia N80'in pil ömrünün uzatılmış versiyonudur , evet wi-fi modemin olduğu yerlerden (büyük alışveriş merkezleri , ev gibi) direkt internete bağlanabiliyor , tarayıcısı gerçekten çok güzel tasarlanmış , kamerası da iyi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

E61 derim. Fiyatı da gayet uygun 2.75" ekranı var internet için biçilmiş kaftan. Wi-fi si var. Hızlı işletim sistemi var. N80 e bulaşma bence. 250-300ytl de cebinde kalsın. Yaklaşık fiyatı 800+ ytl dir.

E61 Nokia'nın modeli mi?? Internet Explorer falan yüklü mü? Bu modeli hiç duymadım!! Bi link falan yollasana.

İnternette cep telefonu satan en kapsamlı site hangisi? Her modeli bulabileceğim bi site var mı?
  • Nokia'nın sitesinde E61'i buldum ama internette satış yapan yerlerde bulamadım. Bu telefonun okadar ucuz olduğuna emin misin?!! Fiyatı çok daha pahalı olur gibime geliyo. Acayip bişey yawww

Önerdiğiniz iki telefonda valla harika. Bende K750i var. Bunları görünce kendi telefonumdam iyice soğudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akakce.com dan bir araştır bakalım,oradan genel bir fiyat bulabilirsin. telefoncularda da eger bulabilirsen 700 civarıdır.
    ama web için tek geçerim,hem geniş ekran,hem sanal fareli çok kullanışlı web tarayıcı hem wifi hemde edge...
  • Ya bu E61 çok güzel ama cep telefonu olarak nasıl kullanıcak bunu. Çok büyük yaw. Cepte falan taşınabiliyo mu?

Şaka bi yana harbidende cep telefonu olarak nasıl kullanıcaz bunu. Laptop gibi mübarek
  • bence P990i al,
    dokunmatik olması istediğini yapmanı sağlıyor, özellikle nette gezerken,
    sıfırı pahalı dersen temiz bi 2.el öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

bence P990i al,

SonyEricsson'lar çabuk bozuluyo yaa. Yazın bi K750i aldım. Daha şimdiden bozulmadık yeri kalmadı. Hem o paraya değmez. Önerin için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

akakce.com dan bir araştır bakalım,oradan genel bir fiyat bulabilirsin. telefoncularda da eger bulabilirsen 700 civarıdır.
    ama web için tek geçerim,hem geniş ekran,hem sanal fareli çok kullanışlı web tarayıcı hem wifi hemde edge...

Kardeş söylediğin site harbiden çok kapsamlı

O sitede 9300 buldum hemde 530 YTL !!! Ne dersin o fiyata alınır mı? Kablosuz ağa girebilme özelliği var mı onu anlayamadım.

9300 kullanan varsa biraz bilgi verirse çok iyi olur. 9300 olmazsa E61 gerçekten tam istediğim gibi ama ergonomik gözükmüyo..

• Eyvallah cell kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: Maniakdil

Ekranı büyük ve internette istediğim gibi gezebileceğim bir cep lazım. Bana 1.000 YTL'yi geçmiycek hatta daha ucuz bişey lazım. Yeni yada eski model olması önemli değil.

1000 ytl'yi geçmeyecek ve internet performansı iyi olan büyük ekranlı telefon denilince favorim kesinlikle Nokia E61'dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Ekranı büyük ve internette istediğim gibi gezebileceğim bir cep lazım. Bana 1.000 YTL'yi geçmiycek hatta daha ucuz bişey lazım. Yeni yada eski model olması önemli değil.

1000 ytl'yi geçmeyecek ve internet performansı iyi olan büyük ekranlı telefon denilince favorim kesinlikle Nokia E61'dir

Valla banada çok güzel göründü ama katlanamaması biraz kafamı karıştırdı. Nasıl taşınır bu meret ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

bence P990i al,

SonyEricsson'lar çabuk bozuluyo yaa. Yazın bi K750i aldım. Daha şimdiden bozulmadık yeri kalmadı. Hem o paraya değmez. Önerin için saol

bu şekilde bi genelleme yapmamalısın,
    özellikle de k750i ile P990i'yi karşılaştırmak çok anlamsız olur,
    ama tabii sen bilirsin sonuçta sen kullanacaksın ama ben olsam P990i alırdım,
    hatta n91'imle takas yapmayı bile düşünüyorum.
    neyse sana kolay gelsin.

• göründüğü gibi değil hocam,geniş ama çok ince bir telefon.qwerty klavye ve ekran yüzünden öyle.ama geniş ekranda web için çok kullanışlı oluyor.
    9300 de wifi yok ama 9300i de var.kado06 nickli bir arkadaş satıyordu geçen gün.ayrıca bscol da e61 satıyor şu anda.
    p990i iyi bende düşündüm ama edge olmaması,firmware sorunları ve program azlığı beni e61 e yöneltti.
  • Kesinlikle. P990 da edge olmaması felaket bence. Tr de 3G yok. Kullanabileceğin en iyi bağımsız bağlantı edge. Nokia E61 i kullandım,arkadaşım da var çok memnun, dediğim ve arkadaşların da bahsettiği gibi çok iyi bir cihaz. Bu arada telefonun kalınlığı 14mm. Çok makul bence. Eksiği kamerasının olmamasıdır.

@stuka özetlemiş zaten olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Kesinlikle. P990 da edge olmaması felaket bence. Tr de 3G yok. Kullanabileceğin en iyi bağımsız bağlantı edge. Nokia E61 i kullandım,arkadaşım da var çok memnun, dediğim ve arkadaşların da bahsettiği gibi çok iyi bir cihaz. Bu arada telefonun kalınlığı 14mm. Çok makul bence. Eksiği kamerasının olmamasıdır.

@stuka özetlemiş zaten olayı.

P990'da edge yok mu e yuh artık!! Ulen öyle bi telefona edge konmazmı bee...

E61 benimde aklıma yattı. Genede fiyat olarak 9300i ile karşılaştırtıp ikisinden birini alıcam.

Sen kullandığına göre bilirsin. E61'e virüs koruma gibi bişey yüklenebiliyo mu?? Cep bilgisayarlarına yükleniyoda o açıdan sordum. Buda zaten cep bilgisayarı gibi bişey........

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.