Şimdi Ara

*********RAGGA OKTAY*********

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Varsa en sevdiğiniz parçaları falan???
    Ayrıca yakın zamanlarda yeni bir albüm çıkaracakmış,ancak tam tarihini bilmiyorum.Herhangi bir bilgisi olan var mı?

• çikolata kız ve kimler geldi kimler geçti favori şarkılarımdır
  • eğer bu adam raga yapıyosa bende piyano üstadıyım
    yaf adam bi çıkıyo reklamlarda rap yapıyo bi gidiyo pop şarkısı yapıyo isminide koymuş raga oktay. turkcell reklamları olmasa adamın bi boka yarayacağı yok. yaptığı reklam parçalarını bizim mahalledeki 5 yaşında çocuklar yapar. ilginç bi tipi ve konuşma tarzı var diye prim yapıyo. hiç unutmuyom çok eskiden televolede bi şarkısının sözlerini anlayana ödül verceğini sölemişti kimse bişe anlamadı, sonra kendisi çıktı zaten sözlerde bişe yok saçmalıyom, hiçbi anlamı yok dedi. BU ADAMIN NESİNİ SEVECES ALLAH AŞKINA BANA Bİ SÖYLEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

eğer bu adam raga yapıyosa bende piyano üstadıyım
    yaf adam bi çıkıyo reklamlarda rap yapıyo bi gidiyo pop şarkısı yapıyo isminide koymuş raga oktay. turkcell reklamları olmasa adamın bi boka yarayacağı yok. yaptığı reklam parçalarını bizim mahalledeki 5 yaşında çocuklar yapar. ilginç bi tipi ve konuşma tarzı var diye prim yapıyo. hiç unutmuyom çok eskiden televolede bi şarkısının sözlerini anlayana ödül verceğini sölemişti kimse bişe anlamadı, sonra kendisi çıktı zaten sözlerde bişe yok saçmalıyom, hiçbi anlamı yok dedi. BU ADAMIN NESİNİ SEVECES ALLAH AŞKINA BANA Bİ SÖYLEYİN

Ben bu adamı bazılaı gibi reklamlardan sonra sevmeye başlamadım,1999'da çıkardığı HERŞEYE RAĞMEN albümünden beri dinliyorum.Severiz sevmeyiz sanane?

++
    Tüm şarkı sözlerini anlıyorum,anlayamıyorsan senin problemin bu...

• Adam ingilizce söledi mi çok güzel okuyorda
    Türkçe okudu mu çocuk sesi gibi çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Ben bu adamı bazılaı gibi reklamlardan sonra sevmeye başlamadım,1999'da çıkardığı HERŞEYE RAĞMEN albümünden beri dinliyorum.Severiz sevmeyiz sanane?

++

ben şarkı sözlerini anlamıyom demedim, yaptığı terbiyesizlikten bahsettim sevgili kardeşim. bende biliyom 99 daki albümünü, bunca sene ne yaptı bu adam reklamlar olmasa şimdi onu kaç kişi tanırdı. ben adamın kalitesi yok diyom,
    bana kızmana gerek yok birbirimizi kırmayalım, bunlar benim görüşüm. sen dinliyosan seviyosan sorun yok, ben sevmiyom burdada senin için sorun olmamalı.

• Pabucu yarım diye album çıkaracakmış,yakında çıkıyomuş gazetede yazıyodu,çikolata kız şarkısı fena değildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Koçak - Tuna Tavus olayı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

++

ben şarkı sözlerini anlamıyom demedim, yaptığı terbiyesizlikten bahsettim sevgili kardeşim. bende biliyom 99 daki albümünü, bunca sene ne yaptı bu adam reklamlar olmasa şimdi onu kaç kişi tanırdı. ben adamın kalitesi yok diyom,
    bana kızmana gerek yok birbirimizi kırmayalım, bunlar benim görüşüm. sen dinliyosan seviyosan sorun yok, ben sevmiyom burdada senin için sorun olmamalı.

Yaptığı şarkılar sana gö kalitesiz olabilir,ancak bi boka yarayacak şeklinde konuşmamalısın.Sevmeyebilirsin,bunu söyleyebi
    lirsin sadece ama NASIL SEVİYORSUNUZ O ADAMI filan demeye de hakkın yok.Ayrıca ben reklamlara çıkmasına da sinir oldum,gerçi adam haklı başka türlü nasıl tanıyacak millet?Neyse sen sevmiyorsun,ben seviyorum.Senin sevmemen benim için sorun zaten olamaz,ama lütfen düşüncelerimiz daha uygun belirtelim.

• bu adamı reklamlara çıkmadan da seviyordum, sesi çok güsel, kulağıma çok hoş geliyor şarkıları
  • ayri bir yeri vardir, simdiye kadar yapmaya calistigini kimse denemedi
  • En sağlam parçaları HABER ALDIM,AVARE,ÖLDÜREN AŞK,HEPSİ YALAN,GİDENLER GELMİYOR vs.vs.vs

Yok ben ayırım yapamayacağım,şarkılarının neredeyse hepsi çok iyi.Ya elinde olan var mı mp3'leri filan?O kadar aradım bir türlü bulamadım

Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • ben en cok benim ol sarkısnı severim gectigimzi ay da tesadufen aman o ve herseye ragemn albumlerinin mp3 leri geçti elime dünyalar benim oldu
  • valla ben ilk çıktığında çok dinliyodum ama uzun zamandır dinlemedim, eğlenceli parçaları var yav güzel oluyor...
  • yaw yeni albümü çıkmış dün akşam harika pazar da sunuculuk yapıyordu.
  • KılımdıR kendileriNE...
  • BEN DE SEVERİM ESKİDEN DİNLERDİM
  • dün teevoledeydi adamın konuşurken her tarafı oynı,uyo saçlar bal,şka bir boyut zaten şarkılarıda rape benziyo ama yanından geçemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.