arkadaşlar merhaba daha öncede yazdım gene yazıorum, shaggy'in sözleri var ara sıra fenomende çalıyor ara sıra hatta beşiktaş taraftarları fenerlilere tezahürat yaptılar melodisinde y....... ye fener deki melodi şarkı
Shaggy ft. Nasha - Those Days
İlginiz ve paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim, Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: conjure
quote:
Orijinalden alıntı: Andrew Arkadaşlar merhaba;
Ses kaydını yaptığım şarkının adını söylerseniz sevinirim.
çok çok teşekkür ederim sana bu iyiliğini asla unutmuyacam.....
ama aradığım şarkı bu değilmiş yinede çok saol....
yok üste bakarsan anlarsın ne demek istediğimi bi yerde şarkı duymuştum buna çok benziyordu dedim belki budur sonra bi reklamda karşıma çıktı mp3 olarak upload ettim bulmak için ama aradığım değilmiş.... çok teşekkür ederim sana....
rica ederim ne demek yani senin aradığın aslında linkteki şarkı değil.buna çok benzeyen bir şarkı. Umarım bulursun.
muratonline ve conjure iklinizede çok teşekkür ederim ama sadece benzetmişim yani bu şarkı değil
Get to move let's get it run gibi sözler var şarkıda bi kadın söylüyor bulabilirmisiniz lütfen :)
quote:
Orijinalden alıntı: eerdalll
Get to move let's get it run gibi sözler var şarkıda bi kadın söylüyor bulabilirmisiniz lütfen :)
Şarkıda Don't Stop The Music gibi sözler de geçiyormu acaba hatırlayabilirmisiniz ?
arkadaslar selam walla benımde bir istegim var ancak sarkı sanırım arapca yada yunanca o sırada hıc dıkkat etmedım aksama dogru ne guzel sarkıydı o dıyıp duruyorum dınlemesem catlıcam..Sarkı ya arapca yada yunanca hit bir sarkıya benzıyo helekı nakaratı gercekten cok hos ve hareketlı bısey..Sanırımda '' El amin El amin'' gibi bisey mırıldanıyo hatırladıgım kadarıyla nakaratının sonunda..Komık oldu bıraz ancak varmıdır elınde buna benzer bısey arkadaslarım ?
Anusha Mani - Lazy Lamhe sanırım aradığın parça bu
quote:
Orijinalden alıntı: B_E_Y_A_Z
arkadaslar selam walla benımde bir istegim var ancak sarkı sanırım arapca yada yunanca o sırada hıc dıkkat etmedım aksama dogru ne guzel sarkıydı o dıyıp duruyorum dınlemesem catlıcam..Sarkı ya arapca yada yunanca hit bir sarkıya benzıyo helekı nakaratı gercekten cok hos ve hareketlı bısey..Sanırımda '' El amin El amin'' gibi bisey mırıldanıyo hatırladıgım kadarıyla nakaratının sonunda..Komık oldu bıraz ancak varmıdır elınde buna benzer bısey arkadaslarım ?