Şimdi Ara

RADYO FENOMEN'DE ÇALAN PARÇA İSİMLERİ ? (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.430
Cevap
163
Favori
1.660.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten sana sordum bayan vokalmi diye.Şarkıyı dinledinmi hiç.Dinlemeden hemen Pitbull yazıyor diye bayan vokal diyorsun bana.
    Bak orda ''Nayer'' yazıyor göremediysen belirteyim sana.İlkönce şarkıyı dinle sonra cevap yaz buraya
    quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Pitbull & Nayer - Pearly Gates ?
    quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Calle ocho ya benzeyen bi şarkı var kadın söylüyor bende onu bulamadım uzun zamandır.

Arkadaşım bayan vokal pitbull değil.. Lütfen bulun ve getirin onu bana
  • @Lewi

Avril Lavigne - Complicated
    Keyifli Dinlemeler

justdreamvlk

Elindeki kaydı bir upload sitesinden upload edebilirsin.
    Mesela zippyshare sitesinden kaydı upload et.Çıkan linki buraya yaz bende yardımcı olmaya çalışayım.
  • kardeş varya şu mübarek günde çok dua ettim sana haberin olsun bu şarkı herp denk geliyordu ama ismini bi türlü bulamamıştım emeğine sağlık
  • İsmini öğrenmek istediğim 2 şarkı war;
    1. Başlangıç müziği harika ötesi.İsviçre şarkısıymış. Kadın 'Ay nu supista' diyor.
    2. Müziği hint müziğine benziyor.Fenomende çok hit parça sık sık çalıyor.Kadın 'Vaynılap huntelap vustilap diyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
  • Benimde öğrenmek istediğim bi şarkı var ağustos başından beri çok nadir duyuyorum şarkıyı fenomende. Melodisi eski bir şarkıyı andırıyor.Sanırım eski bir şarkıya remix yapmılar. Bayanın lalalalala sözlerini hatırlıyorum ama Lambada Night değil :) Yardımcı olursanız sevinirim.
  • tamam...soyledıgın sıteden upload yaptın bu yardımın ıcınde ayrıca tesekkuler lınkı kopyalıyorum umarım sarkımı blursun kafayı yıycem bulamadım bır turlu yok yok yok tek carem sensın :)http://www7.zippyshare.com/v/86093318/file.html
  • http://www.4shared.com/account/file/dsZNs6dF/Kaydet004.html

bayan vokal umarım şarkıyı bilen vardır. teşekkürler
  • bu forumu bulduğuma çok sevindim ya :D

bende fenomende şarkı bulamayan madurlardanım :( :D

şarkının içinde like you work die bi kısım var başkada bişe yok :D hmm bide şarkının arasında dens dens denss dio sanırım dance dior ama bulamadımmm :(

yardımcı olursanız sevinirm
  • Bugün 16:35 yani 10 dakika once felan caldi. Latias olvaa benzerinde bisiler diyor. Sonunda yakaladiim icin parcayi kimin soyledigini felan bilmiyorum. 1 haftadirda bu parcayi ariyorum. Sürekli olva felan diyor anlamadim ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: luis_fernandes

İsmini öğrenmek istediğim 2 şarkı war;

2. Müziği hint müziğine benziyor.Fenomende çok hit parça sık sık çalıyor.Kadın 'Vaynılap huntelap vustilap diyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Neeraj Shridar - Twist(Remix)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystaL.NET

Bugün 16:35 yani 10 dakika once felan caldi. Latias olvaa benzerinde bisiler diyor. Sonunda yakaladiim icin parcayi kimin soyledigini felan bilmiyorum. 1 haftadirda bu parcayi ariyorum. Sürekli olva felan diyor anlamadim ;D

yardim edicek?
  • Ya şarkıda erkek vokal right here right there pa pa party open there diyor kadın vokalde i let my self go go go diye devam ediyor bulamadım gitti şarkıyı

Edit : Şarkı sitede vidyo olarak varmı ilgilenenler için Michael Mind Project - Feel your body

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamil -- 3 Eylül 2010; 20:55:00 >
  • Şu an bir kadın, Fransızca ya da Rusça tam anlayamadım bir şarkı söylüyor. Tekno tarzı biraz, adını bilen duyan var mı?
  • Hatta bir yerde melodi sanki Sidekick - Deep Fear gibi oluyor arkadan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Şu an bir kadın, Fransızca ya da Rusça tam anlayamadım bir şarkı söylüyor. Tekno tarzı biraz, adını bilen duyan var mı?

arkadaşlar bi el atın şuna ya, dj bilmemneymiş şarkıyı yapan, büyük ihtimalle rusça şarkı. 1dk önce gene çaldı, şuan tarkan ayrılık zor çalıyo ondan önceydi. bunu bulan büyük sevaba girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspcü -- 4 Eylül 2010; 12:28:20 >
  • @0nur!

@pspcü

Delia & Narcotic Sound & Christian D - Dulce ?
  • quote:

@0nur!

@pspcü

değil hocam, dediğim gibi "dj bilmem ne" sadece.
  • fenomende çalan I lıke the move it bi adam söyluyor , sonra ince sesli bi kadın giriyor ama o madagaskar daki o şarkı degil betler ya bayadır arıorum bi yardım lutfen
  • Kardesım ben senın derdine çare olayım sizde benim derdime çare olun senın aradıgın parça su dostum

Basshunter Saturday

benım aradıgımsa fenomende calıor ısmını soylemıor dırek su sekıl baslıor oo oo oo die girior ardından bı kadın deyısık bı aksanla soyluor arada bı kac kelıme yakaladım dont stop gibi chery falan gıbı bısıler dıor adam dont take it body mı bısıler dıor tam anlamadım bılenınız varsa yardım etsın cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eroster

quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

quote:

@0nur!

@pspcü

değil hocam, dediğim gibi "dj bilmem ne" sadece.

Bulabıldınmı hocam parcayı

yok ya beklemedeyiz hala, burdan var umudumuz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.