Şimdi Ara

Radyatör değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım hararet yapmıştı ve üst kapak, conta , devirdaim, bütün hortumların hepsi değişti sadece radyatör ve radyatör alt hortumu değişmedi. Araç 3 haftada çok çok az bir su kaybı yaşıyor. Bu arada lpg sistemide komple yenilendi. Radyatörde su pas izleri var sanırım eskiden kalma. Hortumun kelepçeleri de paslanmış. Sizce radyatörü değiştirmekte fayda var mı ? Birde bu radyatör değişimine ustalar ne kadar istiyor ortalama ? 150 200 fln ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu ilgilenen ?

• biz bıktık senin palio'dan yemin ediyorum. değiştirmişken onu da değiştirin diyeceğim ama 150-200 e bitmez. Bunun antifrizi ve işçiliği falan da var. 300 gözden çıkar en az.
  • forumca toplanıp senin palionun üstüne bir miktar para koymayı düşünüyoruz.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Siz beni berke ile karıştırıyor olmayasınız ? Devamlı palio konusu açan o arkadaştı.

Lütfen bir bakın otomabil genel anasayfasına , aracımın kaputunda sinek var çizildi mi, arkadaşım yaslandı poposunun izi çıktı diye konular dolaşıyo bu konuların yanında şu sorduğum soru saçma mı yani ? Ne yapayım aracım sorunlu ve çözmeye çalışıyorum bilgi istiyorum. Aracı sat demesi herzaman kolay oluyor ama öyle evdeki hesap çarşıda uymuyor malesef. Ben bıkın diye veya sizi rahatsız etmek için açmıyorum ki konuyu geröekten bir problemim oluyor ve bilgi paylaşımı yapılan bir ortamda soru soruyorum. Eskiden böyle konular dolaşır ve herkes cevap verirdi sanırım o devir kapandı geyik forumu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 13 Haziran 2016; 19:30:20 >
  • Forumca sadece bilgi paylaşımında bulunursanız daha çok işime yarar Saçma bir konu açtığımı düşünmüyorum sadece bilgi istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG ÖN TESİSATI DEĞİŞİMİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.