Şimdi Ara

Radikal Haber Türkiye Yeni Haber Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Radikal Haber Türkiye Yeni Haber Sitesi



    Türkiye’nin özgür ve bağımsız tek haber sitesi Radikal Haber Yayın hayatına başladı. Türkiye’de ki yansız bağımsız habercilik anlayışına karşı tarafsız ve özgür habercilik yapma hedefi ile yola çıkan Radikal Haber.Net kısa zamanda büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.


    Türkiye de eksikliği her zaman hissedilen doğru ve nitelikli haber arayışına bir son vermek ve kimseye bağımlı olmadan salt olarak habercilik anlayışını ortaya koymak için yola çıkan Radikal Haber bu zor yolda kendisine güvenen takipçilerinin desteği ve inancı ile kısa sürede bir çok başarı elde etti. Bugün Haber sitelerinin çoğunun elde edemediği ziyaretçi kitlesine ulaştı. Buda çıktığı zorlu yolda ne kadar doğru hareket ettiğinin göstergesi oldu. Elbette daha yolun başında olduğunu bilen Radikal Haber okuyucusuna her zaman doğru ve objektif haberleri sunmaya devam edecek.


    Hiç kimsenin hiç bir kurumun çıkarları doğrultusunda yahut maddi çıkarlar için habercilik yapamayacak. Salt olarak haber okumayı seven doğru ve tarafsız haber arayışında olan geniş kitlelerin beklentisini karşılamak için hiç kimseden destek almadan kendi öz kaynakları ile bu zorlu mücadelede başarılı olmak için radikalhaber.net adresini takip eden ona inan güvenen kitlelerin desteği ile bu hedefine ulaşmak için prensiplerine bağlı şekilde özlenen haber anlayışını vermeye devam edecektir.


    Geniş Kategori başlıkları altında gerek Spor Haberleri, Gerek Magazin Haberleri gerek Türkiye ve dünyada ki gündemi takip eden Haberler kategorisinde ve Son Dakika gelişmelerini anlık olarak aktaran Radikal Haber gerçek ve doğru haber beklentisinde olanların beklentisini karşılamaya devam edecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfS42 -- 22 Ekim 2020; 0:11:1 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.