|
|
2010 CAPTİVA SPORT-2011 ASTRA H 1.3 CDTI,LG G2-G3-V10,Mitsubishi Electric MSZ-GE60VA,2013 TOYOTA YARİS,2007 TOYOTA AVENSİS,2007 TOYOTA COROLLA,CANON EOS 350D,EPSON WORKFORCE PRO WF-5620DWF.X-BOX ONE,IPAD
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
) Bu güç ve tork her araçta son verilen güce ulaşıyormu tartışılır.Ben en fazla 4. kademeyi denedim.en keyif verici yer 2-2 idi.Bu herkeste değişebiliyor,beklentiniz ve aracınızın durumuyla ilgili sanırım.yazılı değer istiyorsanız stock dyno verisi ile kutulu dyno verisi almak lazım.Benim gözlemlediğim;çok daha çabuk devirlendiği,sabit hızda daha az yaktığı özellikle Astra H 1.3 cdti için 1000-2000 devir hantanlığını büyük oranda rahatlattığını tecrübe ettim.olumsuz yönlerini ilerki km'de kullanan arkadaşlar mutlaka iletir-iletirim.Benim tek sıkıntım istediğim ayarı tutturamam.Almanya dan aldığım bilgiye göre aracın üreteceğinden fazla güç-tork isterseniz boğulma-titreme vs yapabilmesi ve tekrar ayar istemesi bunun üzerinde çalışmalarım sürüyor ;) Umarım İstanbul Racechip'te bana gerekli desteği verir.Yaklaşık 1 haftadır racechip'siz kullanıyorum,inanın büyük eziyet..Önümüzdeki hafta bakımdan sonra hava izin verdiğince denemeye devam edeceğim,sizlerle paylaşırım.(Eşim araçla işe gidip geldiğinden ancak akşam test edebilirim,bu soğukta pek teşvik edici değil malesef
)

düşük devirler önemli. birde klimada çok yığılıyor. bu uygulamanın bir faydası olurmu?