Şimdi Ara

R9 Broadway yağ eksiltiyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
27.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikinci el piyasası ölü diyorlar bilgin olsun ulasseven
  • Gerçekten piyasa çok kötü. Ben aracı 7000 ytl almıştım. O fiyata zor gider bu halde. Ama lpg olduğu için millet tüplü araba arıyor.Gerçi arabada yağ yakma dışında sorun yok. Kullanabildiğim kadar kullanırım artık. Hem eski arabanın motoruyla uğraşmak bana göre zevkli. İlk kez motora yağ ekledimArtık ufak tefek arızalardan da anlıyorum.
  • vezir benim arabada yağ eksiltiyor
    clio var bendede duman falan yok
    ama ben daha önce hangi yağ koyuldu bilmiyorum
    rastgele mi alsam yoksa ne yapsam komple yağ boşaltsam kendim yapamam herhalde

birde aracımla ilgili bir sorunum var
    aracla giderken örneğin birinci viteste kalkarken tam gaz verince motora sanki anlık olarak gazdan ayağımı çekip sonra tekrar yükleniyormusum gibi gazı kesiyor bunu ikinci üçüncü viteslerde yapıyor
    ancak bazen yapmadığıda oluyor sürekli olarak yapıyor diyemeyecem ne zaman yapacağı belli olmuyor bazen 5 10 sefer art arta kısa zaman aralıklarıyla yaparken bazen 1 2 sefer 10 20 sn aralıklarla aynısını yapıp kestiğide oluyor kimi zamanda hiç yapmıyor sorunsuz gidip geliyorum

aracım avrupa reno clio 1 96 model 130 000 km de şu anda
    zaten bu olayda başlayalı bir iki hafta falan oldu
    sizce neden kaynaklanıyor olabilir ne yapmalıyım
  • Ktorun06,
    bleki klasik cevap olacak ama öncelikle LPG den mi kaymaklanıyor yoksa benzinden mi bir açıklığa kavuşması gerek.Benzinden dolayı yapıyorsa benzin filtrenizi yenilemelisiniz ayrıca kuru çalışma nedeniyle benzin pompası arızaveriyor olabilir.

Lpg den kaynaklanan birr durum ise LPG forumu tam size göre uzman arkadaşlar var .Her sistem kendine göre default hataları olabiliyor.Ama ani gaz kesmesi denince ilk aklıma yakıt beslemesi vey a filtreleri geliyor.Ama incelemek lazım bir sürü nokta var bakılacak.
  • tofaş sürekli yağ yakıyor 200 bin km lik ömrü boyunca 1ton madeni yağ yakmıştır sorun yok. Yağ ekle keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri787878

tofaş sürekli yağ yakıyor 200 bin km lik ömrü boyunca 1ton madeni yağ yakmıştır sorun yok. Yağ ekle keyfine bak.

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.