Şimdi Ara

R9 290 Trixx bu kasaya uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba r9 290 almak için uğraşıyorum lakin bir anda aklıma gelen bir soru.Bu alet benim pc kasasına olur mu acaba ? Kasanın özellikleri verdiğim linkte.Ne diyorsunuz olur mu ?

Aerecool VS-9

• Malesef olmaz.

Kasa 29,5 cm uzunluğa izin veriyor, kart ise 30,5 cm uzunluğunda.
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2091&lid=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Malesef olmaz.

Kasa 29,5 cm uzunluğa izin veriyor, kart ise 30,5 cm uzunluğunda.
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2091&lid=1

Olay 1 cm se eğer keseriz usta.Ekran kartı slotunun hizasında hdd vs hiç bir şey yok.İçeri kadar girebilir yani..Tabi bu içerdeki sıcaklığa nasıl bir etkide bulunur orası tartışılır ne yapsam bilemedim açıkcası.

• ekran kartının hdd slotlarına denk gelen kısımları sökülebiliyosa sıkıntı olmaz sökülemiyosa kesilebilir de... arkadaşıma aynı kartı aldık haf 912 kasaya sığmadı hdd bölmesini sökmek zorunda kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

ekran kartının hdd slotlarına denk gelen kısımları sökülebiliyosa sıkıntı olmaz sökülemiyosa kesilebilir de... arkadaşıma aynı kartı aldık haf 912 kasaya sığmadı hdd bölmesini sökmek zorunda kaldık

Peki başkan hdd slotlarına kadar girmesi(hoş altı üstü 1 cm) ama kasanın genel sıcaklığına ciddi bir etkide bulunur mu ? ya da bulunuyor mu ? Ne yapsam bilemedim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 11 Mart 2015; 19:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

quote:

ekran kartının hdd slotlarına denk gelen kısımları sökülebiliyosa sıkıntı olmaz sökülemiyosa kesilebilir de... arkadaşıma aynı kartı aldık haf 912 kasaya sığmadı hdd bölmesini sökmek zorunda kaldık

Peki başkan hdd slotlarına kadar girmesi(hoş altı üstü 1 cm) ama kasanın genel sıcaklığına ciddi bir etkide bulunur mu ? ya da bulunuyor mu ? Ne yapsam bilemedim şimdi.

yok sıkıntı olmaz
  • quote:

quote:

quote:

yok sıkıntı olmaz

Tamamdır usta.Teşekkür ederim yardımlarınız için ^_^

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin gibi en fazla hdd slotunu testere vs. yardımıyla kesersin kartı oturtturursun fakat kasanın iç hacmi de önemli. Kasandaki ısı yayacak en önemli parça ekran kartı, ki bir de 3 fanlı. Kartın fanlarının üfleyeceği sıcak havayı tahliye edecek fanları doğru yere konumlandırman dolayısı ile hava sirkülasyonunu sağlaman gerek yoksa kasada ciddi bir şekilde ısı oluşur bu da dolaylı yoldan tüm bileşenlerin ömrünü azaltacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Dediğin gibi en fazla hdd slotunu testere vs. yardımıyla kesersin kartı oturtturursun fakat kasanın iç hacmi de önemli. Kasandaki ısı yayacak en önemli parça ekran kartı, ki bir de 3 fanlı. Kartın fanlarının üfleyeceği sıcak havayı tahliye edecek fanları doğru yere konumlandırman dolayısı ile hava sirkülasyonunu sağlaman gerek yoksa kasada ciddi bir şekilde ısı oluşur bu da dolaylı yoldan tüm bileşenlerin ömrünü azaltacaktır.

:D Başkan bilmem farkında olarak mı yazdın da ben Rıdvan :D Önde 2 fan üflüyor içeri.Arkada da 1 fan var.Yan kapağa da bir fan taktım mı iş tamam olur sanırım.Olmadı kasanın yanını açarım en kötü :D
  • quote:

quote:

Dediğin gibi en fazla hdd slotunu testere vs. yardımıyla kesersin kartı oturtturursun fakat kasanın iç hacmi de önemli. Kasandaki ısı yayacak en önemli parça ekran kartı, ki bir de 3 fanlı. Kartın fanlarının üfleyeceği sıcak havayı tahliye edecek fanları doğru yere konumlandırman dolayısı ile hava sirkülasyonunu sağlaman gerek yoksa kasada ciddi bir şekilde ısı oluşur bu da dolaylı yoldan tüm bileşenlerin ömrünü azaltacaktır.

:D Başkan bilmem farkında olarak mı yazdın da ben Rıdvan :D Önde 2 fan üflüyor içeri.Arkada da 1 fan var.Yan kapağa da bir fan taktım mı iş tamam olur sanırım.Olmadı kasanın yanını açarım en kötü :D

Ahaha pişti olduk desene, farkında değildim valla. Arkadaki fan hariç hepsi içeri üflesin yeter ki gerisi mühim değil reyis. Altta yer varsa ekran kartına doğrudan gidecek şekilde bir fan da epey faydalı olur. Bir de güç kaynaklarında bazen fanın yönünü ters takıyorlarmış dışa üfleyeceğine içe üflüyormuş fan onu da kontrol etmeyi ihmal etme.

• quote:

quote:

quote:

Ahaha pişti olduk desene, farkında değildim valla. Arkadaki fan hariç hepsi içeri üflesin yeter ki gerisi mühim değil reyis. Altta yer varsa ekran kartına doğrudan gidecek şekilde bir fan da epey faydalı olur. Bir de güç kaynaklarında bazen fanın yönünü ters takıyorlarmış dışa üfleyeceğine içe üflüyormuş fan onu da kontrol etmeyi ihmal etme.

Var reyiz aşağıda da yer ^^ o zaman 1 fanlık iş var. Hele bir kartı alalım da gerisi kolay. Sağ ol bro :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.