Şimdi Ara

R9 280x vs R9 285 vs gtx960 vs gtx770 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mugen54

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

WD green hdd'yi ana disk olarak kullanmayı, windows kurmayı düşünmüyorsunuz değil mi?yanına bir ssd ya da blue black hdd almadığınız sürece green modeli depolama amaçlı yavaştır.

maalesef hocam öyle yapmak zorundayım bütçem kısıtlı :(

İyi de green bluedan daha pahalı.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html

Harddiskle bütçenin bi alakası yok çünkü hepsi üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta.

Ayrıca sistemi vatan yerine eksen veya sinerjiden almanızı tavsiye ederim.Vatan çok pahalı.

Aynen öyle ama işde vatan dışından bir mağazadan alamam malesef.Vatan topkapı mağazasına gidio alıp orada birleştittireceğim.Vatan daha pahalı evet ama bana en güvenli vatan geliyor.Teşekkürler yinede tavsiyen için

Güvenilir bir yer istiyorsan inventusa bak.Forumda araştırırsan tonla yorum bulursun inventus ve vatan hakkında.

En basitinden sikayetvar.com a girip iki firmaya bakarsan anlarsın hangisinin güvenilir olduğunu.

Bu arada eksen de istanbulda olduğu için oraya gidip elden alabilirsiniz.

• hocam cahilsin diyorsun ama benim dediklerimi destekleyen sonuçlar gösteriyorsun.

670 ile 760
    680 ile 770 arasında çok bir farkı olmayan kartlardır.Sadece ufak kırpmalar ile üretildiler.

960 760 ile 770 arasında aynı zamanda da 670 ile 680 arasında bir kart.

Neyse bunları zaten azcık araştırma sonunda anlarsınız arkadaşın konusunu dağıtmaya gerek yok.Varsa arkadaşımıza bir tavsiyeniz söylersiniz.Uzatmaya gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

WD green hdd'yi ana disk olarak kullanmayı, windows kurmayı düşünmüyorsunuz değil mi?yanına bir ssd ya da blue black hdd almadığınız sürece green modeli depolama amaçlı yavaştır.

maalesef hocam öyle yapmak zorundayım bütçem kısıtlı :(

İyi de green bluedan daha pahalı.

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html

Harddiskle bütçenin bi alakası yok çünkü hepsi üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta.

Ayrıca sistemi vatan yerine eksen veya sinerjiden almanızı tavsiye ederim.Vatan çok pahalı.

Aynen öyle ama işde vatan dışından bir mağazadan alamam malesef.Vatan topkapı mağazasına gidio alıp orada birleştittireceğim.Vatan daha pahalı evet ama bana en güvenli vatan geliyor.Teşekkürler yinede tavsiyen için

Güvenilir bir yer istiyorsan inventusa bak.Forumda araştırırsan tonla yorum bulursun inventus ve vatan hakkında.

En basitinden sikayetvar.com a girip iki firmaya bakarsan anlarsın hangisinin güvenilir olduğunu.

Bu arada eksen de istanbulda olduğu için oraya gidip elden alabilirsiniz.

Hocam bende okuyorum orada burada inventus daha güvenlirdir diye fakat ben kendim almayacağım babam bana teog sınavım var evdeki pc bozuldu teog sınav hediyesi olarak alıcak babam güvenmiyor diğer yerlere sordum başka yerden alsak olurmu diye boşver vatana gidip alırız dedi. (yaşım 14)

• quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

hocam cahilsin diyorsun ama benim dediklerimi destekleyen sonuçlar gösteriyorsun.

670 ile 760
    680 ile 770 arasında çok bir farkı olmayan kartlardır.Sadece ufak kırpmalar ile üretildiler.

960 760 ile 770 arasında aynı zamanda da 670 ile 680 arasında bir kart.

Neyse bunları zaten azcık araştırma sonunda anlarsınız arkadaşın konusunu dağıtmaya gerek yok.Varsa arkadaşımıza bir tavsiyeniz söylersiniz.Uzatmaya gerek yok.

sana son kez yazıyorum lafından dönmüşsün önce 960 la 770 aynı dedin doğrumu doğru sonra 680 i karıştırdın 680 ile 770 in eşit oldunu ilkokul çocuda bilir merak etme 770 960 dan belirgin derecede üstün ......
  • quote:

960'in performansı hemen hemen 770'e ile aynı hatta çoğu yerde 770 daha çok öne çıkıyor.

Buyur hocam söylediğim sözün birebir alıntısı.Çoğu yerde 770 daha iyi demişim buradan ne anladınız merak ettim açıkcası.Ayrıyetten o başta dediğim hemen hemen olayını da attığım videoda gösterdim. Sorun?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam size tavsiyem bir Gtx770 kullanıcısı olarak 970 almanız.Bu saatten sonra 280x ya da 770 alınmaz.Biraz bekleyin ya da bir yerden para bulun ama 970 ya da 290 ikilisinden birini almanızı tavsiye ederim.Şuan kendim de 770'i takasta kullanıp 970 ya da 980 almayı düşünüyorum.Artık bu kartlardan pek randıman almak mümkün olmuyor.Oyunlar çok hızlı gelişiyor ve ihtiyaçları artıyor.

Orası öyle hocam o fiyata alabileceğim yeni nesil kart 960 dır bir haftaya sistemi alacağım 970 almak tabiki bende isterim fakat 970 mağlum çok çok daha pahalı.

960'in performansı hemen hemen 770'e ile aynı hatta çoğu yerde 770 daha çok öne çıkıyor.

Son dönemlerde gerçekten fiyatlar çok fazla arttı.Garantili 2. el ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.Ben de öyle bakıyorum sıfır fiyatlara ulaşılacak gibi değil.

bu yeterli sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.