Şimdi Ara

R9 270X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir zamanda sistem toplamaya başladım.Şuan ekran kartım ve kasam eksik maalesef.Ekran kartı olarak R9 270X serisinden bir kart almayı planlıyorum ancak 2 ürün arasında çok kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum.Cevap verirken + / - yönlerini belirtirseniz sevinirim.Çok teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r9-270x-gaming-2g-bf-r9-270x-gaming-2g-bf4-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71421

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-axr9270x2gbd5-a2dhe-r9-270x-devil-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71293

BF4 ü ilerleyen zamanlarda kesinlikle alacağım.Ancak iki kart ile kıyas yaptığımda POWERCOLOR'un çekirdek hızı daha yüksek kalıyor.1 tl fark var aralarında.Sizce çekirdek hızı v.s. çok etki yapar mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kioshi -- 25 Şubat 2014; 8:48:02 >

• 100tl daha az verip asus r9 270 directCu alın. Gerek yok bunlara fazla para vermeye. Aralarında fark yok aynı gpu'ya sahipler az biraz saat hızı yüksek ona da değer bir performans farkı yok.
  • Yorumunuz için teşekkürler.Aklımda bulunsun :)
  • Başka fikri olan yok mu?
  • Overclock yapacaksan ASUS R9 270X DC II al yapmayacaksan @HiqhWoltage ın dediği gibi fazladan 100TL ye değmez ASUS R9 270 DC II alabilirsin. Tercihin Asus olsun ki garantide, serviste sorun yaşamayasın.
  • Geçtiğimiz hafta hayatımda ilk defa Asus marka bir ürün (Anakart) aldım yoğun tavsiye üzerine.Dediğiniz gibi servis kalitesi vs gibi durumlardan dolayı.Ancak Anakartı aldığım hafta geri iade etmek zorunda kaldım.Bana denk gelmiş olabilir ancak güvenim sarsıldı.Bu yüzden Asus seçeneklerim arasında maalesef yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kioshi -- 25 Şubat 2014; 16:00:37 >
  • Ürünü aldım.Tercihimi POWERCOLOR R9 270X DEWİL tarafına kullandım.Yardımcı olanlara teşekkürler. :)

R9 270X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.