Şimdi Ara

R9 270 F/P kralı 2 gb 256 bit GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 R9 270 F/P kralı 2 gb 256 bit GDDR5
    30.04.2015 FATURALIDIR FATURASI DURMAKTA DVD Sİ CROSSFİRE KABLOSU FALAN VAR KUTUSUDA VAR KUTUSUNDA 1 YIRTIK VAR AMA BU NORMAL HİÇ BİR ŞEKİLDE OVERCLOCK YAPILMAMIŞTIR ZATEN FABRİKA ÇIKIŞI OVERCLOCKLU ASUS DİRECT CU II O.C EDİTİONDUR

ASUS 3 YILLIK GARANTİ VERİYOR BİLDİĞİNİZ GİBİ 30.04.2017 YE KADAR GARANTİLİDİR NORMAL OYUN VB NORMAL KULLANIMDA GARANTİLİK Bİ DURUM ÇIKACAĞINA İHTİMAL VERMİYORUM BENDE EN UFAK TEKLEME YAPMADI ÇÜNKÜ .... GTA5 DAHİL OYNADIM CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN FOTOĞRAF FALAN ATARIM ..... ÖDEMEYİ FALAN ALICI BELİRLEYEBİLİR NE ŞEKİLDE OLUCAĞINI ..... SADECE YOK KARTI YOLLA PARANI YOLLIYIM DİYENLERLE İLGİLENMEM HER TÜRLÜ WHATSAP FALAN İLETİŞİM KURARIM SATMA SEBEBİM İSE ARTIK PS4 OYNUYORUM BİLGİSAYARA ESKİ EKRAN KARTIMI TAKICAM 6670 SURF İÇİN KULLANICAM NET UFAK TEFEK İŞLER İÇİN ......

350 TL FİYATTA GAYET UYGUNDUR....

WHATSAP İLETİŞİM 0534 472 28 03 .....

KESİNLİKLE BİR SIKINTISI YOKTUR İSTEYENLERE İSTEDİĞİ TESTLERİ YAPAR FOTOĞRAFLI VİDEOLU YOLLARIM WHATSAP ARACILIĞIYLA....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Haziran 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.