Hangi forum o hocam? DM atabilir misin? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
R5 5600X - 3310₺ Amazon (2. sayfa)

-
-
BG 2251SUS üretimli geldi bana
-
Kaçırmış olan varsa X'siz tray versiyon DFSBilgisayar'da havaleyle 3375'e satılıyor. Biraz OC yaparsanız zaten aynı performansı elde edersiniz. Kargoda da beklememiş olursunuz.
www.dfsbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemcihttps://www.dfsbilgisayar.com/amd-ryzen-5-5600-4-40-ghz-6-cekirdek-35mb-am4-tray-islemci -
RTX2080 ile 3700x kullanıyorum da bununla arasın da performans farkı olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%20-25 civarı single-core performans farkı var. Rekabetçi oyunlarda illa hissedilir, ürünü yeterince soğutabiliyorsanız triple A oyunlarda pek fark hissedilmez
-
5800x3d alacaktım ama fiyatı uçuyor. 5700x3d ye baktım fiyatı 7k daha uygun geldi. Karşılaştırmalar da 5800x3d ile arasın da aman aman bir performans farkı yok. Öncelikle işlemciyi değiştirip sonrasında 4070 gibi almayı düşünüyorum.
5700X3D çok iyi işlemci, ama ona vereceğiniz para farkı 5600'e kıyasla 4.000 TL olacak. O farka 2080'i şu an satıp daha iyi bir kartı aynı anda alabilirsiniz. Bottleneck sorunu da olmaz gibi. Soğutucunuz çok iyi değilse 5700X3D'yi soğutmak da çok çok kolay değil, 105W TDP'si var. Stok soğutucu gelmiyor, en az 1.500 TL verip iyi bir soğutucu gerekir.
-
Arctic Freezer 34 Duo çift fanlı soğutucuyu kullanıyorum.
Aklım da 5800x3d + 4070 süper yada ti gibi almak vardı. Şu an ki işlemcim 3700X kötü değil hatta anakartım ile iyi bir combo olan bir işlemci 2019 da araştırıp almıştım
Anakartım Msi x570 edge wifi.
Komple sistemi satsam max ederi 18k yapar. Ben de bunun yerine işlemci ve ekran kartını güncellesem daha iyi olacağını düşündüm. Bu da bana 30k ya maal olur gibi.
Hocam tray 5600 alacağım ben de . Satıcı olarak da genelde 3 farklı satıcı çıkıyor pazaryerlerinde. Tray işlemcide garantiye güvenebilir miyiz?
-
Satıcıya bakın. Teknobiyotik falansa çok sıkıntı olmaz
-
Dfs, elmacık ve bladini hatirlamadigim bir satıcı daha hocam.
DFS güvenilir bir satıcı genel olarak. Tray işlemcilerde bazı garanti durumlarında AMD'ye başvurunuzda bazı haklarınız olmayabilir. Bakmanız gerek.
Intel tray işlemcilere şu anki microcode hatasından yanan işlemcilere bakmayacağını belirtti çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X