Oyunları indirince bazılarında cheat çıkıyor bazılarından çıkmıyor peki ben nasıl cheat ekleyebilirim?Bilenler pm yada buraya yazın lütfen.
cheat yazan oyunlarda "y" tuşuna basark hileleri aktif edebilirsin cheat yazmayan oyunlarda ise hile kullanamazsın ama ben şuana kadar hiç kullanmadım tavsiyem sende kullanma
onu biliyorum ancak nasıl kendim cheat koyarım pokemon rangerda cheatsiz imkansız gibi
Ooo senin sitediğin olmaz işte birçok korsan oyunda şifre vardır bildiğiniz üzere o şifreler oyunun üstündedir yani üstüne şifre koyamazsın ya da yazamazsın onlar standarttır...
ben biliorm.2 program indirmen lazım galiba r4 sitesinden indircen.gerisini youtubedan öğrenebilirsin
çok saol tuugberk onları ben indirmiştim zaten yinede saol ama beceremedim aykhut abi seni bekliyoruz....
Biraz araştırın bir forum vardı.Oradaki kodları r4'deki cheats(sanırım buydu) dosyasına kopyalayın.Sanırım romların verilen kodla aynı olması lazımdı.Yada rom'un ismini değiştireceksin.Ayrıntılı olarak aykhut ve aydogan arkadaşlarımız biliyor.Ben tahmin yürüttüm biraz.