Bildirim
R10.net Davetiye Kodu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
site uzantılı mail bile alamayacak durumdaysan o sitede işin yok zaten -
Stmp bozuk olduğu için davetiye kodu artık elden veriliyor zaten. Üyeler için geçerli bu dediğim, üyenin davetiye hakkı varsa kodu veriyor doğrudan
"Email Sunucumuzda Problem bulunmaktadır. Davetiye kodunu lütfen kendisine Siz iletin"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beklenen Adam -- 2 Mart 2017; 18:0:16 > -
Site var (gownstar.com) bizim tanıdık ondan mail adres alsam olurmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu r10.net 'i hatırlıyorum, zamanında web siteleri açarken, PHP paketleri kurarken takıldığım yerlerde konu başlıklarını görüyordum ancak birşey soramıyordum evet bu türden bir özel üyelik sistemi vardı, üye olamadım aralarına almadılar beni + cvp ta dönmediler. Oscar ödül törenine bilet almak istiyormuşum gibi olmuştu, ancak onda bile özürle geri dönerler bunlar Oscar takımından da elit takılıyorlar. Neyse ki, sonradan unttum gitti, şimdi görünce hatırladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sitedeki davetiye istek bölümünden yapılan istekleri pek salladıklarını sanmıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: revivo72
Bu r10.net 'i hatırlıyorum, zamanında web siteleri açarken, PHP paketleri kurarken takıldığım yerlerde konu başlıklarını görüyordum ancak birşey soramıyordum evet bu türden bir özel üyelik sistemi vardı, üye olamadım aralarına almadılar beni + cvp ta dönmediler. Oscar ödül törenine bilet almak istiyormuşum gibi olmuştu, ancak onda bile özürle geri dönerler bunlar Oscar takımından da elit takılıyorlar. Neyse ki, sonradan unttum gitti, şimdi görünce hatırladım.
Onu de hocam sanki dünyanın en özel topluluğuna üye olmaya çalışıyorsun çok zor.Güvenlik için bunu yapıyorlar ama üye alımını açıp üye olurken gerekli sicil vs belge isteseler daha mantıklı o bile bu kadar zorlamaz üye olmayı iyi niyetli çoğu insan üye olamıyor ve aktifliği azalıyor buna çözüm getirmeleri lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X