Şimdi Ara

R10 davetiyesi olan var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    R10 davetiyesi olan var mı acaba? Benimle iletişime geçebilir mi? Şimdiden çok teşekkürler.

• Up diye geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakın arkadaşıma bile vermem, davet ettiğin banlanınca davet edeni de çiziyorlar.
  • Vardır. Mail atmayı denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Olanda vermez. r10 yönetimine mesaj at. Uslu bir çocuk olacağına söz ver alırlar
  • bi ara üyelikler açılmıştı hotmail gmail falan kabul etmiyordu üniversitenin verdiği mail adresiyle üye olmuştuk sonra üyeliğim silinmişti benim, aynısını yaşayan oldu mu acaba o zamanlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: menelan

bi ara üyelikler açılmıştı hotmail gmail falan kabul etmiyordu üniversitenin verdiği mail adresiyle üye olmuştuk sonra üyeliğim silinmişti benim, aynısını yaşayan oldu mu acaba o zamanlar?

2012'de açılmıştı üyelik. Domain uzantılı eposta ile aldım. Hâlâ kullanıyorum sıkıntı yok.
  • ordaki adminler ipnelik olsun diye hackleseler çok iyi olcak çoğu sahtekar dolandırıcı bence iki yüzlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökbilge

quote:

bi ara üyelikler açılmıştı hotmail gmail falan kabul etmiyordu üniversitenin verdiği mail adresiyle üye olmuştuk sonra üyeliğim silinmişti benim, aynısını yaşayan oldu mu acaba o zamanlar?

2012'de açılmıştı üyelik. Domain uzantılı eposta ile aldım. Hâlâ kullanıyorum sıkıntı yok.

2012 değildir hocam o zaman ben üniversiteye başlamamıştım geçen seneydi galiba kurban yada ramazan bayramında açmışlardı üyelikleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökbilge

quote:

2012 değildir hocam o zaman ben üniversiteye başlamamıştım geçen seneydi galiba kurban yada ramazan bayramında açmışlardı üyelikleri

Ben 2012'de aldım o zamanda açılmıştı kısa bir süre. Ondan sonra pek dikkat etmedim belki her yıl açıyorlardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.