Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

R.O.G Poseidon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün asusun yeni bir rog ürünü olan poseidonu gördüm ve görünüşü, sıvı soğutmalı olması hoşuma gitti. ama performansını filan hiç birşey bilmiyorum bu kart tam olarak nedir bir açıklayabilirmisiniz? gtx770in oc edilip su soğutmaya bağlanmış halimi? yoksa bu poseidon sadece soğutma da biz istediğimiz karda takabiliyormuyuz? ve bir son sorum daha bu kart ortalama ne zaman çıkar, sizce kaç para olur ve sli yapılırmı bu karda? eğer gtx770 in overclock edilmiş haliyse alınabilir. sli yapıp uzun süre götürür diye düşünüyorum eğer düşündüklerim doğruysa. (inşallah gtx780e de gelir )

• up
  • Bazı kaynaklarda GTX770'in hava-sıvı hybrid soğutmali modeli olacağı yazıyor, Sadece fanla ya da hem fan hem de sıvı soğutmayla çalışabileceği belirtilmiş, merak ediyorum fíyatı ne kadar olur bunun

Edit: Yazım hatası!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronatis -- 20 Ağustos 2013; 11:11:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronautist

Bazı kaynaklarda GTX770'in hava-sıvı hybrid sogutmali modeli olacagi yazıyor, Sadece fanla ya da hem fan hem de sıvı soğutmayla çalışabileceği belirtilmiş, merak ediyorum fíyatı ne kadar olur bunun

hocam inşallah hava-su soğutmalı gtx770 modifiye edilmiş ve overclocklanmış hali olur. bir de sli desteği olursa tadından yenmez. 2 tane alıcan poseidon biraz da kullanıcı overclockuyla oyunları 4-5 sene ultrada oynatır diye düşünüyorum. zaten sıvı soğutma var baya bir overclock yapılır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.