Şimdi Ara

Qumpara Kampanyaları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolgaaa33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
67
Favori
55.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • 1000-100 gittigine gore silme vakti geldi demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google Play'de 1 verip, fiş ve 200-250'lik çeklerin kalkması ile ilgili yorum da yazalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1062131

Google Play'de 1 verip, fiş ve 200-250'lik çeklerin kalkması ile ilgili yorum da yazalım
    Yaptım.

3 ağustos diye yazmışlar .. % 99,9 kabul etmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaaa33 -- 4 Ağustos 2026; 12:30:58 >
  • 1062131 1 kullanıcısına yanıt
    Yazdım ✅

Qumpara Artan maliyetler ve ekonomik koşullar vıdı vıdı diye bir geçiştirme tuhaf cevap yazmış da
    Sanki vatandaşın maaşı çok artmışmış
    alım gücü azalmadı da bu tip fiş toplama bildirim gelsin diye bekleme işlerine keyfi giriyor spor olsun diye mi yapıyoruz? Maç oynanırken Kural değiştirme yapıyor aklı evvel qumpara habersiz bildirimsiz kampanya değişiklikler yapıp üyesini manipüle ediyor moralini bozuyor

qumbara zaten doğru düzgün çalışmıyor ki yıllardır nasıl ayakta duruyor anlamıyorum

Çok güzel yorum Öneri beklenti sitem ve şikayet yazanlar olmuş

Elbette ben de yazdım

Herkese Google play Store'dan qumbara uygulamasının son tuhaflıklarını üstüne basa basa yazsın arkadaşlar
    Bari biriken hazırda bekleyen qumları kullanabilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 6 Ağustos 2026; 12:41:14 >

• vitriol kullanıcısına yanıt
    2.000 TL üzeri market fişi yükledim.Kampanya dışı bahanesiyle Red vermişler.Sanırım fiş yükledim diye kinlenmiş olacaklar ki yetmemiş hesaptaki 120 qumpuanıda silmiş kotalı zekasını sevdiklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Ağustos 2026; 15:33:14 >
  • economist52 kullanıcısına yanıt

Maalesef qumparanın böyle edepsizlikleri yaptığı pislikler var üyesi olana hiç saygısı ve memnuniyeti yok

7 ay önce başıma gelmişti kumparalarım aniden bir şey olmadı silinmişti daha süresi çok varken hunharca silindi

şikayetvara şikayet etmiştim hiç cevap gelmedi

Aylar sonra

şikayetimin üzerinden 4 ay geçtikten sonra

basmakalıp kopyala yapıştır hazır kurnazlık dolu mendebur cevap cevap olsun diye yazmışlar dün rastgele qumbarayı son yaptıkları HK şikayet eden var mı diye bakarken gördüm

Müşteri memnuniyeti verici moral veren bir şey yok ki bildik kopyala yapıştır.Cevap olsun diye yazmışlar zaten şikayet var.com sitesinde zaten hiç qumbaradan memnun olan yok

Dolayısıyla bu qumparayı bıraktım artık!

Yine Şikayet yazdım diye sanırım hesabımdaki 110 qum değerindeki parayı silerler daha 60 kilo varken. Böyle gıcık mendebur başına buyruk kandırıkçı başka uygulama yok sanırım salı günü Perşembe günü diye bildirim gönderdik diyor bir sürü reklam seyrettiriyor ama yine de sürprizi (ki o da 2 qum)yok ortada.

Aman qumbaradan uzak duralım.

• 300 lük kodlar gelmis tepki biraz ise yaramıs bende yaptım
    Edepsiz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 7 Ağustos 2026; 0:30:49 >

• Ödülleri düşürdüler anladık çalışan sayısını da mı düşürdüler ? 20 saat olmuş fiş onayda bekliyor.

Bu qumparada sadece bir kişi çalışıyor galiba?

Çünkü uygulamada aylardır her şey çok geç ve üye ile dalga geçersine keyfilik ile yapılıyor

Sanırım çalışan o bir kişinin de şişe dibi gözlüğü var gönderilen fişleri okuyamıyor bildirimleri görmezden geliyor unutuyor obur ve çok uyuyor

Yapay zeka falan da kullanmıyor

Öğlenden sonra uyanıyor akşam 9 olmadan tekrar uyuyor iş olsun diyor qumparada duruyor gibi

Haliyle gönderilen fişler çok zor okunuyor hep aynı ürünler icin verecegiz dedikleri iade ve çark çevirme sabit aynı puan ve puanlari rüyasına vermedi tamlamada sorun ve sıkıntılar her geçen gün günler haftalar alabiliyor çok mağdur ediyorlar

atı aldığı gibi üsküdar'ı değil bağdat'a geçiyor ödüller keyfi siliniyor miktarları alt limitleri yüksek tutuluyor Yahu açıkça qumparaya fiş yüklemeyin sürpriz diye 3 puan 2 puan diye alay ettikleri kampanyalarına katılmayın bildirimlerini okumayın diyorlar

Aslında diğer uygulamalar da aynı bu yolda

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil her geçen gün bir önceki günü aratıyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.